Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Weet je wie gisteren zomaar ineems voor mijn neus stond?

Beste lezers,

Gisterenmiddag zat ik lekker de Sims te spelen en een beetje te chillen met mijn knuffels en een beetje te internetten. Tot ineens een van de begeleiders die ik in geen weken meer had gezien voor mijn neus stond. Gewoon. Pats Boem. Daar was ‘ie.

Ik kneep mezelf nog in de arm, want ik dacht dat ik aan het dromen was, maar het was echt! Gewoon levensecht! Hij was al heel erg opgeknapt en hij maakte alweer grapjes! Donderdag komt hij weer koffiedrinken!

Ik hoop dat ik binnenkort weer leuke dingen met hem ga doen, nu de winkels weer (beperkt) open mogen! Maar ik denk dat onze regering straks weer met de handen in het haar zit als omikron toch niet zo mild blijkt te zijn als gedacht en dat we van de zomer dan toch weer een avondklok hebben (Ik denk van niet! Maar je weet maar nooit.)

Maar ik ben over het algemeen trouwens blij dat ‘ie terug is! En trouwens vanavond is er weer een livestream van het Sims-team, hopelijk kondigen ze iets leuks aan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb gezien dat Nedgame een paar knuffels nieuw heeft die ik graag wil, maar ik mag geen nieuwe bestellen van mama! Ik heb namelijk een hele leuke gezien bij Nedgame en ik wil m zo graag! Willen jullie m zien?

Komt ‘ie!

Deze wil ik heel graag! Ik heb er ook al een naam voor: Killian Davis!

Hopelijk mag ik m bestellen van mama! Of zal ik een ” Donnie Smits” uithalen, waarbij ik m dus stiekem koop? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: