Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuwe knuffel (waar ik al heel lang op wachtte!)

Beste lezers,

In 2021, vlak voor de kerst was ik mijn wishlist aan het samenstellen die bedoeld was voor kerst en mijn verjaardag. (Maar die ik nu meer gebruik als knuffeltracker) En mijn ouders hadden een cadeautje gereserveerd die bedoeld was voor mijn verjaardag (of ten minste dat dachten ze.) Maar vlak voor mijn verjaardag kregen we bericht van de Nedgame dat de releasedatum uitgesteld was naar maart, dat was dus best een domper. (Ik heb nog wel veel andere leuke cadeau’s voor kerst en mijn verjaardag gekregen hoor!😘)

Maar toen…………… zag ik gisteren dat desbetreffende knuffel te koop was bij de Nedgame (en nog twee andere knuffels uit dezelfde serie die ik ook wil!) En toen kreeg mijn moeder gisterenavond een mailtje met een track and trace code van de Nedgame. En wat bleek, die desbetreffende knuffel kwam vandaag bij ons met de post aan! Ik was totaal verrast en het kwam voor mij als donderslag bij heldere hemel!

Zijn jullie benieuwd naar de knuffel? Ik ga m nu toch laten zien!

TADAA! Hier is de foto met die knuffel!

Nu zit ik alleen nog na te denken over een naam, zal ik m Sean of Shaun noemen? Of Zion? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb gisteren dus die Sims-livestream gekeken……….. er komen best leuke dingen naar De Sims 4 binnenkort! Zoals nieuw Chinees eten en een nieuw scenario (een soort verhaal wat je kan spelen).

2 gedachten over “Ik heb een nieuwe knuffel (waar ik al heel lang op wachtte!)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: