Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe een pechdag toch leuk kan worden!

Beste lezers,

Vanmorgen had ik echt een pechochtend. Het begon allemaal toen mama me uit bed haalde omdat ik moest douchen, maar ik was vroeg opgestaan en wilde liever nog even doorgaan met Sims. Hier kregen we dus ruzie over! Uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen

Ik moest namelijk alles gehaast doen omdat mijn moeder nog iemand moest ophalen bij het station (uiteindelijk is dat nergens voor nodig geweest, want de trein van desbetreffende persoon die had wel 30 minuten (!) vertraging, dus toen hebben we wat anders moeten regelen! ) Het is uiteindelijk goed gekomen

Pas toen ik aan het ontbijt zat klaarde ik weer wat op, en mijn humeur werd al een heel stuk beter toen ik zag dat er Zeeuws spek op de ontbijttafel lag! Dat vind ik namelijk heel lekker!) Dus toen ik moest kiezen wat ik op mijn brood wilde……….. was dat niet zo moeilijk!

Verder best wel een lekker relaxte dag gehad tot nu toe, want buiten wat werk voor de LOI heb ik lekker veel Totally Spies kunnen kijken 😎.

Dus, mijn tip als je een keer een kutdag hebt, zet je zonnebril op en deal with it!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb gisteren deze hele mooie foto gemaakt met mijn telefoon van Cyril Hearsay en zijn twee kinderen die ik als knuffel heb (Ik heb er nog een, maar die ligt ergens in een la onder mijn bed en ik was gisterenavond te lui om die te gaan zoeken.)

Without further ado, I present you:

Cyril Hearsay and his children Lewis and Lucas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: