Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het laatste halfjaar van mijn middelbareschooltijd

Beste lezers,

Vanmorgen had ik het met mijn moeder over mijn middelbareschooltijd en hoe mensen dat altijd zien als “de beste tijd van hun leven”. Voor sommigen is dat misschien waar, maar voor mij totaal niet! Ik vond zelf mijn basisschooltijd veel leuker. Mijn middelbareschooltijd was kut, en dan vooral het laatste halfjaar!

Het begon allemaal op de buitenlandse reis naar Duitsland, daar kreeg ik ruzie met mijn vriendin, die toen dus mijn ex werd, en, om het nog erger te maken, ging ze daarna uit met mijn grootste rivaal. Om nog meer zout in de wonden te strooien. Toen ontstond bij mij het magnifieke idee om haar huis te gaan bekogelen met eieren als wraak. Uiteindelijk heb ik dat niet uitgevoerd. En dat is maar goed ook! Want wie weet wat er was gebeurd met mij als ik het wel had gedaan!

Ook wilde ik in die tijd graag wereldleider worden om van Nederland een veramerikaniseerde dictatuur te maken! Zo boos was ik op iedereen! Mijn ideale dictatuur in die tijd was er eentje waarin de Randstad regeerde en heerste over de rest van het land, waarbij alle andere culturen waren uitgewist en iedereen zich nog alleen maar “op z’n Randstads” mocht gedragen. Keihard werken dus, en je vrije tijd vooral binnen doorbrengen, behalve in parken. Ook moest ons metrieke systeem met Celsius, kilo’s, meters enz. plaatsmaken voor het Brits-Amerikaanse maatsysteem met ponden en inches en Fahrenheit en feet en zo. Vond ik toen, echt waar! Ook vond ik dat we uit de euro en de EU moesten en over moesten op de Amerikaanse Dollar!

In die tijd was ik ook erg Anti-Wijchen. Het liefst zag ik Wijchen liever vandaag dan morgen verdwijnen en het liefst wilde ik er een kernbom op gooien en wilde ik alle mensen deporteren naar de meest afgelegen plek op deze planeet – Pitcairn Eiland ! Toen leerde ik dat er best wel leuke mensen uit Wijchen komen zoals Pieter Derks! En daarom heb ik Donnie Nefario bedacht! Als eerbetoon aan Wijchen! In die tijd dacht ik bij Wijchen aan Rusland en communisme, nu aan cabaret, Lubach, stand up comedy en Donnie (niet de rapper uit Amsterdam). Is toch een veel betere associatie, niet dan?

Dit is dus Donnie Nefario! Hij is best schattig, niet dan?

Als de dingen en plannen in deze blogpost je bekend voorkomen, dat kan, want het zijn namelijk de plannen van Cyril Hearsay uit mijn boek “de club van Wijchenaren”. Heeft het toch nog iets goeds voortgebracht!😂😂😂 Namelijk een goede storyline!

In die tijd had ik wel een lichtpuntje, en dat was een vriend die net als ik verzot was op het spelen van de Sims. Ik heb wel een foto van hem op mijn Drive staan, maar die ga ik niet plaatsen in verband met privacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter bekend als de AVG wetgeving! Hij was (anders dan mijn vriendin) wel iemand waarmee ik goed op kon schieten! En we hadden wat om over te praten! Anders dan mensen in mijn klas, door wie ik bijna allemaal gepest werd (er waren uitzonderingen, zoals een knakker met wie ik op Donderdag altijd ging eten in de kantine!) en dat pesten was dan dingen zoals het jatten van mijn drinken en mijn lekkere snack! Ja toen stond ik alleen maar wat te schreeuwen, nu zou ik waarschijnlijk zeggen dat ik aangifte zou doen bij de conciërge of zelfs de politie (en dan kwamen ze bij Halt terecht en dan mochten ze lekker papiertjes gaan prikken in het park of zo!😁😂) Of ik zou zeggen dat ik vrienden ben met iemand wiens vader generaal in het leger is en ik het hele arsenaal van defensie achter hun aan zou sturen! (Oplettende lezers weten dat dit stukje over mijn pluche Joshua gaat!)

Pfffffff……… dat moest er effe uit!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Sommige dingen in dit blog zijn wat overdreven, maar het is dan ook al wat langer geleden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: