Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet mijn nieuwste denkbeeldige vriend; Akira!

Beste lezers,

Vandaag heb ik tijdens creatief schrijven twee verhaaltjes geschreven over ene Akira. En nu vragen jullie je misschien af: “Wie is dat, Lucas?” Nou dat ga ik jullie nu dus vertellen!

Maar eerst even een foto:

Akira Kimura is een 19-jaar oude (hij wordt dit jaar 20) jongen uit Nijmegen. Hij woont samen met zijn vader Takuma, die een komiek is, en zijn moeder Sakura en zijn zusje Keiko in een eengezinswoning in Nijmegen. Ook heeft hij een Pikachu. Hij is dol op gamen en dan vooral Sims en Animal Crossing, ook heeft hij een obsessie met alles wat met Amerika te maken heeft. Hij vindt het ook leuk om naar de stad te gaan met zijn vrienden en zijn beste vriend Lucas (ik dus). Hij heeft mij leren kennen toen hij in het eerste jaar van de Middelbare school zat. En sindsdien zijn wij vrienden. Hij is erg volwassen voor zijn leeftijd en hij is een geheim agent die voor Aukje werkt bij het Agentschap, een wereldwijde spionageorganisatie met het hoofdkantoor in Amsterdam. Ook kan hij wel goed koken. En wil hij met zijn vriend Natural Harmonia in een penthouse gaan wonen.

Akira is dus al (zogenaamd) best lang vrienden met mij! En ook al is hij wel eens jaloers op Joshua, die jaloezie duurt nooit lang . Hij is eigenlijk best wel een aardige gozer!

In ruzies en zo kiest hij er altijd voor neutraal te blijven, omdat hij toch niet de waarde van een ruzie in ziet. Dit komt heel sterk naar voren in het volgende verhaaltje:

“Ik ben Akira, ik ben op dit moment 19 jaar en woon in een appartement in Nijmegen. Ik weet nog goed wanneer het begon, toen die vreemde jongen “Luc”, bij ons aanbelde en vroeg of hij bij ons mocht wonen. Ik kende Luc al namelijk. Maar mijn vader vond het maar een vreemde snuiter en had hem nog nooit gezien. Luc kon namelijk niet meer in Nijmegen wonen omdat zijn ex Eline daar de macht over had genomen, ze was daar nu namelijk burgemeester geworden en dat betekende slecht nieuws voor Luc. Luc had namelijk al heel lang ruzie met Eline, al sinds 2016, toen ik dus nog maar 13 was! Zijn ruzie begon in Duitsland. Toen ze op buitenlandse reis waren gingen ze zwemmen en toen werd Luc boos op Eline (of andersom) en toen sloeg de vlam in de pan en begon er een ruzie. Die ruzie was zo erg dat Luc daarna eigenlijk niet meer naar school wilde en het liefst weg wilde naar een kostschool/Amerika/Syrië. Gelukkig ontdekte hij mij, want ik kwam toen daar op school in de brugklas. Heeft hij er ten minste nog iets goeds aan overgehouden, een goede vriend namelijk. Vanaf toen woonde hij bij ons, tot hij na zijn middelbare school weer naar huis ging. Ik kon het niet begrijpen dat een jongen zo overstuur kon zijn door een meisje, maar ik nam het wel voor Luc op. Want Eline was zo’n saaie doos, of althans, dat heeft Luc verteld. Maar ik probeerde me er niet zoveel mee te bemoeien.”

Ook vindt hij het ook leuk om knuffelbeesten te sparen (Net als ik!) en was hij erg jaloers toen ik hem over Joshua vertelde lees dit verhaaltje maar:

“Hoi, hier Akira weer. Ik heb weer een verhaal voor jullie wat Luc aan me heeft verteld. Jullie weten dat Luc knuffels spaart. En dat hij op een gegeven moment is overgestapt van Pokémon knuffels naar knuffelpoppetjes. Hoe dat ging? Nou, hij was een keer in een winkel (Nedgame of Game Mania geloof ik!) en daar zag hij een knuffel van Link hangen, uit The Legend of Zelda, dat videogamepersonage weet je wel! Die vond Luc wel een beetje op zijn denkbeeldige vriend Joshua lijken waar hij altijd avonturen mee beleefde, zoals bijvoorbeeld dat ze een keer naar Italië gingen en een keer naar Engeland. Nou, die knuffel kocht hij dus omdat hij net Joshua weer had herontdekt (Ik ben wel een beetje jaloers, ik ben toch Luc’s denkbeeldige vriend?) en hij had aan zijn moeder gevraagd om een knuffel van Joshua te maken , maar dat schoot niet op. Dus dit was het beste alternatief. Had Luc toch een knuffel van zijn beste vriend Joshua.”

Oftewel: Akira is een vriend die je door dik en dun steunt!

Ik krijg binnenkort een knuffel van Akira, die is gekocht door mijn tante voor mijn verjaardag! Hier hebben jullie een sneak peek!:

Bet schattig, niet dan?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik reed vanmorgen met mijn moeder naar TriUnity en terwijl we dat deden kwamen we een CoolBlue bus tegen! Hier een foto (let vooral even op de symbolen op de vrachtauto, dat zijn namelijk Mario-symbolen!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: