Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De familie Jackson in de Sims 3!

Beste lezers,

Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met een van de wat minder bekende Sims families (maar wel een van de oudste die ik bedacht heb!): de familie Jackson!

Deze (muzikale) familie heb ik bedacht met mijn broertje toen we een keer Sims op de Wii aan het spelen waren! Daarom is het een van de oudste Sims families, maar ik wil jullie er nu wel wat over vertellen!

Hun achternaam komt van Michael Jackson……… maar dat zullen oudere lezers wel al hebben gedacht!

Ladies and Gentlemen, Chris Jackson!

We beginnen met de vader, die heet Chris Jackson. Chris is een echte rockster (hij speelt gitaar) en is erg dol op muziek. Ook is hij erg sportief (net als zijn zoon Juul) en kan hij erg goed dansen. Hij schaamt zich een beetje voor zijn zoon Calem omdat Calem een nerd is vergeleken met de rest van de familie. Chris houdt ook erg van fastfood en gaat dan ook vaak naar de lokale snackbar van Sunset Valley (het dorp waar ze wonen!)

Dan hebben we Lusamine Jackson, Lusamine is een zakenvrouw en een topkok, ook is Lusamine de enige in het gezin die geen instrument bespeelt. Ze is een erg aardige vrouw, maar ze kan soms best gemeen uit de hoek komen. Ze is ook erg dol op dieren en daarom heeft het gezin een hond (een Fennekin) . Lusamine wil overal altijd de beste in zijn en probeert alles omdat te bereiken.

Dan komen we aan bij Calem. Calem Jackson is, ondanks zijn sportieve uiterlijk, best wel een nerd. Hij houdt van alles met computers en is heel slim. Ook kan hij goed dingen repareren. Ook speelt hij keyboard en dit kan hij best goed! Hij is niet heel populair, maar wel heel vriendelijk! Als beroep is hij privédetective! Ook is hij wel een beetje een kleptomaan (iemand die graag steelt), niet te verwarren met een pyromaan (iemand die van dingen in de fik zetten houdt!)

Juul Jackson is, naast een gitarist, een atleet in zijn schoolteam en hij is best wel rebels, hij houdt wel van een geintje op zijn tijd, wat zijn oudere broer Calem niet altijd kan waarderen. Ook staat hij vaak in de sportschool en gaat hij wel eens naar feestjes. Hij vindt het altijd leuk om zijn nerderige broer te plagen, maar ze kunnen wel heel goed met elkaar opschieten.

Dan komen we aan bij Marinus en Jorien van der Meer, de ouders van Lusamine, ze zijn de schoonouders van Chris en wonen bij het gezin in huis omdat ze woonruimte zochten omdat hun appartement onbewoonbaar werd verklaard. (iets met muggen, bijen en vliegen!) Ze zijn nogal snobistisch en vinden het maar niks dat hun dochter zo’n “lapzwans” als man heeft. Daarentegen zijn ze wel trots op Calem en Juul, omdat ze hun wel lief vinden (zo zijn grootouders nou eenmaal, hé, altijd de kleinkinderen verwennen!)

En dan, last but not least, Freekje! Freekje is het huisdier van het gezin en hij is een Fennekin (een soort vosje/hondje wat vuur kan spuwen). Hij is wel heel aardig, maar wel ondeugend en hij kan er zo een troep van maken als je niet uitkijkt!

Leuke familie hé? Vind ik nou ook! Dit is nou de eerste familie die ik ooit in een Sims spel heb gemaakt. (Ik hoor nu mensen denken “De Hearsay familie was toch de eerste?” Dat was de eerste familie die ik verzon ja, maar niet de eerste in een Sims spel, die heb ik pas later in Sims gemaakt, dat was in 2019!) En dit heb ik niet alleen gedaan, maar samen met mijn broertje! Dus ook wat credits naar hem! (Oké, ik heb wat dingen aangepast, zoals een opa en oma toegevoegd en een paar namen en uiterlijkheden en eigenschappen van een paar familieleden aangepast! En die Fennekin die is er pas ook later bijgekomen!)

Hopelijk vonden jullie dit blogje over de Sims leuk? Er staan nog geen foto’s in, maar die komen wel als ik de karakters heb gemaakt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had vanmorgen echt een crazy ochtend. Ik ben heel melig wakker geworden, heb mijn vader uitgescholden, waarna ik me best wel schaamde en me afvroeg of schaamte iets menselijks is (Had ik ooit in een boek gelezen!) Bleek niet zo te zijn, ook honden en apen kunnen zich schamen! Daarna heb ik bij TriUnity een discussie gehad over grootfamilies (families waarbij naast de ouders en de kinderen, ook de grootouders bij het gezin in wonen) en dat dat vroeger heel normaal was met een stagiaire en toen kwam ik op het idee dit gezin in Sims 3 te maken!

Edit: Foto’s zijn inmiddels toegevoegd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: