Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een topdag gehad (alweer)!

Beste lezers,

Vandaag was het DE dag. Jawel die dag die ik al een week of zo liep te hypen was er dan eindelijk. De dag waarop ik met mijn tante naar de stad ging.

Vanmorgen heb ik daarom besloten NIET te Simsen. Ja, je leest het goed, NIET Simsen. Omdat ik me zo verheugde op de dag met mijn tante en ik nogal moeilijk achter de pc vandaan ben te krijgen als ik zit te Simsen. Wat ik dan wel heb gedaan? Een beetje op mijn telefoon zitten internetten. Want dat kun je weer neerleggen en oppakken wanneer je wilt. Terwijl, een pc, die moet je eerst opstarten en later weer afsluiten en zo, en dat kost gewoon meer tijd.

Zo rond 12 PM was het dan zover. Mijn tante kwam me ophalen in haar “BMW” en we gingen naar de stad. Eenmaal daar aangekomen gingen we eerst naar de Nedgame, want daar had mijn tante een verjaardagcadeautje voor me laten reserveren (de foto komt hieronder.) Een pluche die ik al heel lang wilde, dit was dus de reden waarom ik zo hyped was en deze dag zo gehyped had.

Daarna zochten we naar een lekker eettentje en toen kwam mijn tante op het idee om bij het Vlaams Arsenaal (Ofwel Arsenaal 1824) te gaan eten, dat vond ik best een goed idee, want de friet is daar goddelijk. De beste friet (of is het patat?) van Nijmegen IMHO. Ja friet kreeg ik daar zeker, maar het gerecht wat ik bij de friet had besteld was een carpacciosalade. Want als ik carpaccio op de menukaart zie staan, dan kies ik dat. Want ik ga voor carpaccio. Alie heeft daar een hele mooie foto van gemaakt.

Mjam!

Daarna zijn we doorgelopen naar de boekenzaak Dekker van de Vegt. Waar ik het boek Narnia had gekocht. En dan niet een deel, maar een dikke pil met alle delen! Alvast voorbereiding voor als ik naar Zuid-Europa ga op vakantie waar ik mijn ouders vanmorgen over hoorde praten!

Leesvoer voor in het vliegtuig!

Daarna heeft mijn tante even bij Oil & Vinegar wat pastasaus gehaald en wat tzatzikikruiden terwijl ik met de caissière over mijn knuffels en de Sims stond te babbelen.

Daarna zijn we even gaan zitten bij het café de Blonde Pater waar ik ijsthee had gedronken (errug lekkere ijsthee daar, die maken ze zelf, dat wil ik zelf ook wel een keer proberen!) en Alie had wijn. En daarna zijn we nog langs de supermarkt gegaan omdat ik nog wat boodschappen moest halen voor mam! (Ham voor in de Witlof vanavond, want die hadden papa en ik vanmorgen op zitten smikkelen, tja, wij zijn mannen en die houden van VLEES!) en wat dingen voor mezelf (Ice Tea Green en een reep Tony’s zeezout karamel!)

Maar ik had jullie ook een foto van mijn nieuwe knuffel bij een bushokje beloofd nietwaar?

TADAA! Ontmoet Akira Kimura, mensen!

Leuk detail trouwens; bij dat bushokje lag wat braaksel op de grond, waar ik dus met mijn poten in ben gaan staan! Ieuwwwwwwwwwwwwlg!🤮 Gelukkig staat t niet op de foto!😉😉

Daarna zijn we naar huis gereden met wat foute retromuziek die ik had aangezet op mijn telefoon! (Op de heenreis waren het Hollandse hits uit verleden en heden!)

Het was dus een hele leuke dag in Nijmegen, hopelijk gebeurt het snel weer, en dan in een andere stad.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vandaag vroeg ik me de hele tijd af waarom Brabanders en Limburgers en Amsterdammers en Rotterdammers zo ongelofelijk regionalistisch zijn! Kijk, als we nou een federale staat waren had ik het gesnopen, maar volgens Wikipedia is Nederland een gedecentraliseerde eenheiddsstaat! Dus, jongens, laat dat regionalisme voortaan maar achterwege en voel je gewoon Nederlander, of nog beter, Europeaan!

2 gedachten over “Ik heb vandaag een topdag gehad (alweer)!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: