Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben gisterenavond uit eten geweest!

Beste lezers,

Gisterenavond ging mijn moeder uit eten met een tante en toen had mijn vader dus bedacht dat we bij het wokrestaurant bij ons in het dorp uit eten wilde gaan. Ik vand het wel een goed idee maar wilde ook mijn virtuele volk niet verwaarlozen.

Daarom belde mijn vader me gisterenmiddag om alvast wat af te spreken. Ik dacht eerst dat het een onbekend telefoonnummer was wat door cybercriminelen gebruikt zou worden om mijn telefoon te hacken. (Ik ben altijd zeer voorzichtig met dat soort dingen.) Maar na dat ik de sms-geschiedenis checkte van het nummer zag ik dat het mijn vader was. Dus toen ging ik hem gelijk terugbellen. Helaas was het wokrestaurant gesloten op dinsdag en gingen maar naar “De Malle Jan“, een eetcafé een dorp verderop.

Op de heenweg hadden we een inhoudelijke discussie over van alles en nog wat. O.a. over musea en hoe hij liever naar musea gaat en ik liever fanart bekijk op DeviantArt, en over hoe hij minder een ” nerd” is dan ik.

En toen gingen we eten, ik had gelukkig al vooraf gekozen wat ik wilde. Namelijk een pokébowl met zalm, want ik had erg zin in vis (Ik ben nogal een visliefhebber zie je!) en mijn vader bestelde een biefstuk met friet. Het was best lekker! (al was ik toch liever naar het wokrestaurant gegaan, want daar kun je alles zelf pakken!) Voor het dessert had mijn vader een bolletje ijs van de Heldro (Waarom niet van Clevers? 🤔 Die tent zit gewoon naast dat Eetcafé!) en ik had een chocolade lavacake. Helaas heb ik nergens foto’s van, maar ik had het zo gezellig dat ik vergeten ben foto’s te nemen voor op dit blog.

Al met al had ik een gezellige avond, en toen we thuiskwamen ging ik lekker Sims spelen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb op Sims mijn knuffels Akira en Yuka in een huis laten intrekken. Ze wonen in de stad “Windenburg”, die is gebaseerd op een typische Duitse/Europese stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: