Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn afsluitdagen op de middelbare school

Beste lezers,

Vandaag wil ik het hebben over mijn afsluitdagen op de middelbare school in Duitsland, en dan hoor ik jullie denken: ” Maar, Lucas, die reis naar Duitsland was toch verschrikkelijk?” Ja, klopt, maar dat was de buitenlandse reis, de AFSLUITDAGEN waren goud, en ik zal jullie vertellen waarom!

Op de eerste dag gingen we (voordat we naar Duitsland vertrokken) eerst quad rijden. Ik vond dat wel eerst een beetje spannend, dus ik ging maar met iemand anders wat anders doen. En later ging ik het ook proberen en vond ik het minder spannend. Na het quad rijden gingen we door naar de jeugdherberg waar we toen verbleven. Vlak over de grens. Nou, toen mocht ik dus de middag wat voor mezelf doen, ik had mijn laptop mee dus dat betekende: SIMS! En niemand deed onaardig tegen me, zelfs mijn grootste rivaal niet. (Mijn ex was niet mee, want geen schoolverlater, zou dat er iets mee te maken kunnen hebben?) Ook liet ik mijn (toen net nieuwe) knuffel Freekje zien. De eerste nacht was ook geniaal. We konden niet slapen en dus gingen we maar met z’n allen gamen. Ik natuurlijk Sims, maar iemand anders zat Cities: Skylines te doen en iemand anders GTA San Andreas. Vooral dat GTA kreeg veel bekijks en vooral omdat we dat gingen afkraken omdat het er slechter uitzag t.o.v GTAV. (En dat terwijl GTA San Andreas destijds toen het uitkwam geprezen werd vanwege o.a. zijn customizability van je karakter en de gameplay over het algemeen.)

Dag twee was ook leuk, nou ja, niet de dag zelf, maar de avond. Die avond was namelijk bonte avond en dat werd natuurlijk gevierd met een feestje met chips, frisdrank en voor sommigen zelfs alcohol (een aantal klasgenoten van me was al 18!) Toen ik dus naar de bar ging om wat Sprite te halen (in de zomer drink ik namelijk altijd Sprite. Oh, ja, en Ice Tea Green) kwamen er twee klasgenoten naar me toe die me een slokje bier aanboden. Ik heb vriendelijk geweigerd en heb wat Sprite gehaald voor mezelf om daarna weer de Sims te gaan spelen. Ook kwam er een vriendin van mij even buurten om te kijken hoe het met mij en mijn klas ging. (Die vriendin zie ik trouwens nu niet meer zo vaak, ze heeft namelijk een eigen gezin. We appen nog wel geregeld.)

En op dag drie was het alweer tijd om naar huis te gaan. Toen kwam de bus ons weer ophalen om terug te gaan naar school, waar onze ouders stonden te wachten. En terwijl ik naar huis reed keek ik nog even om naar mijn klasgenoten, om ze daarna nooit meer te zien. Tot er een reünie komt natuurlijk. Mijn klasgenoten kennen Freekje ook niet, toen we later een keer zaten te appen en ik vertelde over Freekje wist niemand wie het ook alweer was. Nou, als ze Freekje niet kennen, zullen ze mijn huidige gezelschap (Donnie, Lucas, Joshua, Lana, Kane, Terrence, Akira, Yuka, enz.) al HELEMAAL niet kennen.

Mijn knuffels Yuka (die in de Sims mijn tweelingzus is) en Akira Kimura (Akira is trouwens de huidige leider van mijn gezelschap!)

Helaas heb ik geen foto’s (meer) van die afsluitdagen. Jammer, want zoals je kunt lezen heb ik daar een paar best mooie herinnerringen gemaakt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen had mijn moeder echt een pechochtend, eerst had namelijk de kat tegen de muur gepist (sorry- gesproeid- , is blijkbaar wat anders) , wat ze op moest ruimen (Waarschijnlijk wilde de kat zijn territorium afbakenen) en vervolgens was ze bijna iets belangrijks vergeten, en vervolgens zag ik een plasje kattenkots op het kleed liggen waar ik bijna in ging staan, dus dat moest ze ook opruimen. Dus mam, als je dit leest: Sterkt vandaag, je hebt het (blijkbaar) hard nodig!

Edit: Foto en linkjes toegevoegd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: