Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dit viel me gisteren pas op!

Beste lezers,

Gisterenavond, zo rond 10:30 PM was ik aan het Sims spelen met de familie Nefario, en tijdens het spelen van Sims zit ik altijd te internetten (nieuws lezen, of Wikipedia, of Tweakers.) en toen kwam ik dus op een nieuwsartikel over de Noord Atlantische Verdragsorganisatie wat ging over de NAVO en Oekraine en Rusland of zo (dit artikel) en toen zag ik hun logo en dat leken wel twee gekruiste Plumbobs. Dat is met nog nooit eerder opgevallen.

Voor als je niet weet wat een Plumbob is, dat is dat diamantje van de Sims! Hier een foto waarin het wat duidelijker wordt gemaakt!

The Sims 4 Plumbob | The Sims Official Threadless Store
De Plumbob van de Sims!

En hier het NAVO logo!

Ik weet dat het eigenlijk een kompas moet voorstellen, maar mijn Simsspelende brein zag het dus aan voor twee gekruiste Plumbobs! Als je goed kijkt zie je het misschien ook!

En het viel me gisterenavond pas op, en ik speel al Sims sinds 2013. Dan zou het me toch al eerder opgevallen moeten zijn?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb met mijn nicht een niet-trollen-pact afgesproken. Ik mag haar niet meer trollen met muziek en zij mij niet. Doet een van ons dat toch, dan krijgt diegene de trollsong van de ander iedere dag doorgestuurd tot de ander genade toont. En nou vraag je, wat onze trollsongs zijn? Nou, de mijne is “Wereldbol” van Aukje Fijn en die van mijn nicht is ” Niets is Cooler dan Kerstmis” van Kinderen voor Kinderen. Niet meer doen dus he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: