Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik was gister met mijn ouders in de stad!

Beste lezers,

Gisterenochtend bedacht mijn vader dat het wel leuk zou zijn om naar de stad te gaan. Ik had daar in eerste instantie nog geen zin in omdat ik nog steeds een beetje pissed was over dat ik geen knuffel mocht kopen vrijdag. Maar ik heb wel iets anders leuks gekocht! (Hint het is een Switch-game)

Nadat we naar de stad waren vertrokken, was ik eerst nog wat chagrijnig, omdat vader eerst nog wat kledingwinkels wou bezoeken. Maar dat duurde niet zo heel lang en toen gingen we naar de Gator (waar ik alleen maar ging kijken) en naar de Nedgame. Dat was wel heel spannend, want mijn ouders zeiden dat ik geen knuffel mocht kopen en ik dacht dat ik bij de Nedgame een enorme driftbui zou krijgen. Viel uiteindelijk gelukkig mee. En dit is waarom.

Voordat ik de Nedgame binnenstapte nam ik me eerst even voor even diep adem te halen om zo de stress uit mijn lijf te doen verdwijnen. Eenmaal in de winkel vroeg de kassamedewerker of ik weer een knuffel zocht, maar ik was eigenlijk op zoek naar iets anders. Jawel, de Switch-game die ik eerder in dit blogje heb genoemd. Ik kreeg de tip een paar maanden geleden van een vriendin en die zei dat ik dat spel ook wel leuk zou vinden. Welke game het is?

Deze Switch game! The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

En ik moet zeggen dat het wel een goede aankoop is! Ik ben net pas begonnen, maar hij speelt lekker weg! Hij is af en toe wel wat uitdagend maar dat vind ik ook wel vermakelijk! En trouwens, mocht het poppetje op de doos je bekend voorkomen? Dat kan, het is namelijk mijn knuffel Joshua! Daarom zijn Joshua en Lana (die zit ook in die game!) mijn knuffels van de week!

Daarna zijn we naar Grand Café Moenen gegaan, waar mijn vader een foto nam van mij en mijn nieuwe game! Terwijl ik van een glas ijsthee en een Turkse tosti aan het genieten was!

Daarna hebben we nog even door Nijmegen gewandeld, hebben mijn ouders wat gekocht bij de Xenos (Want ja, ik had iets nieuws dus mochten zij niet achterblijven!) en daarna zijn we Grieks gaan eten bij Rhodon waar ik een heerlijke mixed grill had (was wel veel!) en een lekkere Ice Tea Green.

Het was dus best leuk in de Stad!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb op dit moment verschrikkelijk last van een oorwurm (ofwel: eeen liedje wat in je hoofd blijft hangen en er niet meer uit gaat)! Welk nummer is die oorwurm dan? De Step van het Klein Orkest (KLIKKEN OP EIGEN RISICO!) HELP! Weet iemand hoe ik van deze oorwurm af kom?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: