Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik zou nu best wel graag in Wijchen willen wonen!

Beste lezers,

Ik zal er geen doekjes om winden: Ik wil later graag in Wijchen gaan wonen. Nee, serieus. En dan zijn er mensen die denken: “Jij was toch anti-Wijchen, Lucas?” Ja dat was ik vroeger toen ik nog op de middelbare school zat en mijn ex in Wijchen woonde, die ex is inmiddels met de noorderzon vertrokken (geruchten gaan dat ze in Nijmegen woont, maar dat beschouw ik slechts als hearsay, ofwel geruchten! Niet te verwarren met Hearsay wat de achternaam is van een best wel belangrijke familie in mijn verhalen.) en toen ontdekte ik dat Wijchen een best wel leuke plaats is met een Apple-elektronicazaak en een Jamin (en een Wibra! Ofwel: Wij idioten bieden rotzooi aan!) en nog meer winkels.

En toen………. verzon ik Donnie, ofwel mijn mascotte voor Wijchen. Donnie Nefario woont daar immers ook in mijn verzinverhalen (oké, woonde, hij woont nu in mijn verzinverhalen op het fictieve eilandstaatje Medici in de Middellandse Zee met een paar vrienden!) Maar Donnie is wel mijn mascotte voor Wijchen en dat hij cabaretier is komt ook niet uit de lucht vallen, een van mijn favoriete cabaretiers, namelijk Pieter Derks, waarop Donnie is gebaseerd, komt ook uit Wijchen!

Dit is Donnie!

Ook ken ik best wel leuke mensen uit Wijchen, zoals mijn tante en mijn opa! Vroeger dacht ik bij Wijchen aan Rusland en communisme, nu aan cabaret, satire en comedy en parodieën op muziek! Is volgens mij toch een veel betere associatie! 😂😜

Maar nog steeds wil een van mijn vrienden nog niet eens in Wijchen begraven worden! Dat terwijl mijn beeld over die plek allang is bijgesteld en ik er nu ook wil gaan wonen! Het is namelijk ver weg genoeg om niet meer naar het gezeur van mijn ouders te hoeven luisteren, maar toch dichtbij genoeg zodat ze snel bij mij kunnen zijn als ik ze nodig heb!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanwege al dat gedoe rond Oekraïne in het nieuws heb ik besloten om te kijken of er ook een Hetalia karakter van is! Die is er en dit is m!

Ik vind haar best mooi en ik ga haar vanmiddag in de Sims maken om haar te koppelen aan Lucas Hearsay! Ook heb ik mama opdracht gegeven om een knuffelpoppetje van haar te maken! Maar pas nadat ik mijn Lucas Hearsay knuffel heb! Die ik dus nog ga kopen!

Hetalia World Stars Plush Figure Japan 30 cm
En dit is dus de Lucas Hearsay knuffel die ik nog wil kopen!

2 gedachten over “Ik zou nu best wel graag in Wijchen willen wonen!”

  1. Het was heel fijn in Wijchen wonen! Alleen.. de apple zaak is er niet meer.. Iedereen gaat toch naar Nijmegen? 10 minuutjes met de trein. Zou je dan in een appartement willen wonen of wat zie je voor je? 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: