Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Volgende week wordt amazing!

Beste lezers,

Vanmorgen zag ik dat het Sims-pakket wat eigenlijk vandaag uit zou komen, pas volgende week woensdag uitkomt. Dat vond ik best wel jammer. Maar later bedacht ik me dat het persoonlijk mij beter uit zou komen omdat ik volgende week toch al iets had waar ik me nog meer op verheugde dan op dat Sims-pakket.

IK HEB NAMELIJK DIE HETALIA PLUSHIE BESTELD DIE IK ZO GRAAG WILDE EN DIE KOMT DUS VOLGENDE WEEK VRIJDAG AAN! Ik vind het wel jammer dat ik m dan bij de buren op moet halen, want blijkbaar is er volgende week vrijdag overdag niemand thuis die het pakketje kan aannemen! :oops! Inschattingfoutje, want normaal is mijn vader dan thuis die m wel aan zou kunnen nemen, maar deze vrijdag is hij bij TriUnity aan het werk!

Willen jullie alvast een sneak peek naar mijn volgende plushie?

Hetalia World Stars Plush Figure Japan 30 cm

Dat is ‘ m, en ik heb er ook al een naam voor: Lucas Hearsay, omdat ie lijkt op hoe mijn karakter Lucas er vroeger uitzag! Cool toch, of niet?

Oh, ja en dan is er woensdag nog dat Sims-pakket! Maar dat vind ik minder belangrijk dan die plushie!

Volgende week wordt echt amazing! En de periode daarna ook, want een paar weken daarna ga ik op vakantie naar Sevilla in Spanje!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat vanochtend Het Verhaal Van Nederland te kijken (een geschiedenisprogramma van de NPO) en het ging over Friezen en Franken en ze hadden het over het Frankische Rijk. Is het zo dat de naam van het land Frankrijk van de Franken afkomstig is? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: