Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Lucas Hearsay en zijn familie!

Beste lezers,

Zoals ik gisteren al heb geblogd heb ik een nieuwe knuffel, waar ik heel dol op ben en dat is niemand minder dan de grote Lucas Hearsay! En vandaag ga ik daar op door! Vandaag ga ik het namelijk hebben over Lucas en zijn familie!

We beginnen met de grote man himself: Cyril Hearsay. Cyril is een man die erg materialistisch is en een kort lontje heeft. Ook heeft hij een hobby en dat is wiet telen en zitmeubilair jatten…….. en Animal Crossing spelen in het café met zijn vrienden. Hij is de directeur van het tijdschriftenbedrijf ” Yes Way”, wat een van de grootste bedrijven is in Central City, de stad waar hij woonde. Hij is in oktober 2016 met zijn familie naar Rotterdam verhuisd om een EU-tak van zijn bedrijf op te richten, maar eigenlijk is zijn doel Nederland om te vormen tot een persoonlijke kolonie, waar hij absoluut heerser is. Zijn beste vriend is Carl Davis, een schrijver die zijn boeken bij Cyril laat uitgeven. Ook heeft hij een vrouw (Katherine) en 5 kinderen. Ook kan hij best lekker koken. Hij is jarig op 31 Januari

Dit is Katherine Hearsay. Katherine was vroeger een huisvrouw, maar dat vond ze minder leuk worden naarmate haar kroost opgroeide. Nu is ze dus een programmeur bij een videogamebedrijf. Naast programmeren kan ze heel goed gamen, en heeft ze ooit een keer meegedaan aan de verkiezingen voor burgemeester van Central City, die ze helaas verloor van Mohn Isimo. Katherine is een aardige vrouw, maar kan ook best streng zijn tegen haar kinderen. Zoals toen Lucas een keer zout bij haar in de cola had gedaan. Katherine is van Aziatische afkomst.

Sorrel Hearsay is een slimme, knappe en charmante jongeman. Het probleem is dat hij nogal een nerd is en niet goed weet hoe hij met meisjes om moet gaan, hij heeft dan wel veel vrienden, allemaal goede. Ook is hij heel goed in gamen, wat hij ook best goed kan. Oh ja, en gitaarspelen dat doet hij ook graag (en met vrienden chillen). Van beroep is hij advocaat (Nee, niet zo’n drankje met ei!). Ook is hij dol op metalmuziek en J-Pop, maar hij vindt gewone popmuziek op bijvoorbeeld Radio 538 en Q-Music maar niks. Vooral boybands en rap vindt hij verschrikkelijk. Sorrel’s persoonlijkheid is gebaseerd op die van een oud-klasgenoot van mij van de middelbare school! Sorrel is geboren op 7 April 1997.

Daar is-ie dan: Lucas Hearsay, onze hoofdpersoon. Lucas is een aardige, maar soms naïeve held. Hij is een geheim agent, net als zijn verloofde, maar hij wil graag romanschrijver worden. Ook houdt Lucas erg van Sims spelen, wat hij doet als hij niet aan het werk is. Ook houdt hij ervan grappen te maken en uit te halen, zoals het stoppen van een dooie vlieg in de nasi met de kreet: ” Kijk, extra vlees!” en zout in iemands cola te doen. Vooral zijn moeder is vaak slachtoffer van zijn grappen. Hij heeft een held en dat is de cabaretier Donnie Smits, die in Central City een show op tv had. En schrijver Luc Likybin (die in werkelijkheid Luc Hopman heet) is ook een van zijn helden. Hij heeft een huisdier waar hij zeer dol op is en dat is zijn vosje Freekje. Lucas is zeer populair en heeft veel vrienden, maar de twee beste daarvan zijn Terrence Lewis Jr. en Donnie Nefario. Lucas is een veelvraat, maar een ding eet hij absoluut niet en dat is broccoli, voor de rest eet hij alles. Lucas is ook dol op naar de stad gaan met zijn vrienden. Lucas is geboren op 28 Augustus 1999. Zijn persoonlijkheid is gebaseerd op die van mij!

Yuka Hearsay is de enige dochter van het gezin. Maar dat betekent niet dat ze een outcast is. Integendeel, ze kan het best goed vinden met haar 4 broers. Ze houdt wel van winkelen, maar ze is ook best stoer. Zo voetbalt ze in een damesteam en speelt ze videogames zoals Mario Kart. Zij en Lucas kunnen ook heel goed koken samen, ook al kan ze de muzieksmaak van haar broer niet altijd waarderen. Ze is een beetje een kruising tussen een typisch meisjesmeisje en een jongensmeisje. Ze heeft wel vrouwelijke karaktertrekken, mar ze is ook best stoer. En ze is dol op broccoli, anders dan haar tweelingbroer Lucas die broccoli dus echt niet te kanen vindt. Maar dat vindt zij van pannenkoeken en paprika (alhoewel ze Paprikachips dan wel weer lekker vindt). Haar persoonlijkheid is een kruising tussen die van mijn nicht en die van een voormalige vriendin (niet als in liefde!) van mij die nu getrouwd is en een gezin heeft! Ze wordt door Lucas vaak ” Zeefscheef” of ” Wereldbol” genoemd! Ook droomt ze er nog steeds van om prinses te worden, ook al is ze volwassen. Van beroep is ze medewerker bij een bedrijf wat Room Escape Games maakt! Ze is geboren op dezelfde dag als Lucas.

Lewis Hearsay is een actieve jongeman en houdt heel erg van sport en dieren. Vooral honden vindt hij geweldig en Pokémon ook. Hij is een voedselrecensent als beroep, want hij vindt eten en koken ook leuk. Hij kan altijd erg veel plezier hebben met Lucas, maar ook met de rest van zijn broers en zussen, en met zijn vrienden. Lewis wilde ik eigenlijk Loduik (spreek uit Lo-du-wiek) noemen, maar na even zoeken op Internet besloot ik toch voor Lewis, want Lewis is de Engelse versie van Loduik, en de Hearsays zijn tenslotte Amerikaans. Lewis is geboren op 12 Oktober 2000

Julius Hearsay is het jongste, maar niet het minste, kind van de Hearsays. Alhoewel hij misschien sportief overkomt is hij dat niet, wel geweest trouwens. Hij heeft namelijk op Tennis en Streetdance gezeten, later ingeruild voor gitaarles. Hij is heel handig en kan heel goed aan computers sleutelen en dingen repareren. Voor zijn werk runt hij een computerwinkeltje. Verder houdt hij van gamen (vooral Battle Royalegames en vroeger open-world-games). Wat hij vaak doet met zijn (online) vrienden. Ook is hij heel meelevend en dol op dieren, vooral katten en honden. Hij deed vroeger altijd heel stoer om indruk te maken op zijn vriendjes, ook al waren ze er niet bij, dat is nu wel getemperd! (Of althans, hij vindt zuiptripjes naar bijvoorbeeld Lloret en Chersonissos maar niks, net als voetbal!) Zijn droom is ooit een beroemd psycholoog te worden, net als zijn tante. Maar voor nu is zijn computerwinkeltje ook oké! Hij is geboren op 4 juli 2001 en zijn persoonlijkheid is gebaseerd op die van mijn broertje!

Aukje van Hees is aan de oppervlakte misschien een meisjesmeisje, maar ze is eigenlijk heel stoer. Ze is namelijk geheim agent (Net als haar collega en verloofde Lucas Hearsay). Voor Lucas heeft ze gedate met een communistische jongen genaamd Nate West die vond dat vrouwen achter het aanrecht thuishoorden. Haar huidige relatie past eigenlijk veel beter bij haar. Naast geheim agent is ze ook nog zangeres en heeft ze twee hitjes gehad als kind: “Wereldbol” en ” Als ik jou zie“, wat allebei echte nummers zijn van Aukje Fijn. Waarop ze dus deels gebaseerd is. Aukje houdt naast zingen, ook van videogames, naar de stad gaan en andere dingen. En ze heeft er geen moeite mee dat Lucas af en toe naar de Nedgame wilt. Aukje is geboren op 12 februari 1998.

Zo dat was een heel typwerk, hopelijk vinden jullie het een leuke familie, morgen ga ik het huis laten zien waar ze in wonen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Deze familie is gebaseerd op de familie Comiles die ik verzon toen ik 5 was. Maar toen ik er in 2019 achter kwam dat de vader ” Hearsay” heet besloot ik om die familie een makeover te geven en aan te passen aan de moderne tijd. Zo hebben de meeste familieleden nu een smartphone en staat hun huis vol met allerlei technische snufjes die het huis “slim” moeten maken, zoals een Google Home.

P.S.P.S. Welke tijdzone heeft het rood omcirkelde gebied op het volgende plaatje denken jullie? Laat het me weten in de reacties! Graag reageren voor morgen 19:00 Nederlandse tijd.

2 gedachten over “Lucas Hearsay en zijn familie!”

  1. Hoi Lucas! Ik denk dat de tijdzonde hetzelfde is als die van ons, maar het zou ook de tijdzone van Engeland kunnen zijn…:) Aukje is toch wel een van mijn favoriete karakters!

    Like

    1. Ik denk dat jou gedachte dat het de tijdzone van ons zou kunnen zijn best logisch is! Want het ligt immers tussen Spanje, Frankrijk en Italië en die hebben ook dezelfde tijdzone als ons! Ik wilde het weten omdat ik morgenavond een nieuwe Sims-wereld krijg die in mijn verhalen in dat gebied ligt (Daar woont ook Lucas’s jeugdvriendin by the way!) Ook leuk dat je Aukje een leuk karakter vindt! Bijna niemand anders (behalve een voormalige stagiaire hier) vond dat! (maar die stagiaire wist ook wie de inspiratie achter Aukje was!) Waarom vind je Aukje zo’n leuk karakter?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: