Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Lucas Hearsay en zijn vrienden!

Beste lezers,

Deze week staat Lucas Hearsay en zijn familie in het middelpunt omdat ik die dus nieuw heb! Vandaag gaat het over Lucas en zijn twee beste vrienden Donnie en Terrence, maar eerst een foto!

We gaan van Links naar rechts de personages bespreken!

We beginnen met de eerste persoon: Terrence Lewis Jr., Terrence Lewis Jr. is zoals zijn naam al zegt, de zoon van Terrence Lewis uit Totally Spies. Hij wordt ook wel Taksi genoemd, naar het gelijknamige drankje (bestaat dat nog trouwens? Laat het me weten in de reacties!) Hij is dol op gamen, maar dan ook echt dol op gamen. Hij gamet het liefst de hele dag en heeft alle gameconsoles die er te krijgen zijn. Verder is hij ook een casanova en versiert hij ook graag meisjes en is hij heel romantisch bezig, hij heeft wel relaties gehad, maar die waren niet van lange duur. Hij gaat ook graag naar de stad en dan het liefst naar de videogamewinkel en de snackbar. Hij heeft ook nog een zus, Laura, en een broer, Leroy. Terrence is jarig op 30 september en is geboren in 1998, van beroep is hij schrijver want dat vindt hij ook erg leuk.

Daarna komen we aan bij Lucas Hearsay, onze hoofdpersoon. Lucas is een aardige, maar soms naïeve held. Hij is een geheim agent, net als zijn verloofde, maar hij wil graag romanschrijver worden. Ook houdt Lucas erg van Sims spelen, wat hij doet als hij niet aan het werk is. Ook houdt hij ervan grappen te maken en uit te halen, zoals het stoppen van een dooie vlieg in de nasi met de kreet: ” Kijk, extra vlees!” en zout in iemands cola te doen. Vooral zijn moeder is vaak slachtoffer van zijn grappen. Hij heeft een held en dat is de cabaretier Donnie Smits, die in Central City een show op tv had. En schrijver Luc Likybin (die in werkelijkheid Luc Hopman heet) is ook een van zijn helden. Hij heeft een huisdier waar hij zeer dol op is en dat is zijn vosje Freekje. Lucas is zeer populair en heeft veel vrienden, maar de twee beste daarvan zijn Terrence Lewis Jr. en Donnie Nefario. Lucas is een veelvraat, maar een ding eet hij absoluut niet en dat is broccoli, voor de rest eet hij alles. Lucas is ook dol op naar de stad gaan met zijn vrienden. Lucas is geboren op 28 Augustus 1999. Zijn persoonlijkheid is gebaseerd op die van mij en hij is verder nog heel avontuurlijk! Zijn familie bestaat uit vader Cyril, die een tijdschriftenbedrijf heeft. Moeder Katherine, die bij een videogameontwikkelaar werkt. Enzijn broers Sorrel, Lewis en Julius en zijn zus Yuka.

Dan komen we bij de last but not least van de groep: Donnie Nefario. Donnie is een wonderkind, maar dan ook echt. Hij kon al op jonge leeftijd met tech overweg (en toen was de wereld nog niet zo tech-minded als nu!) en houdt erg van uitvinden. Hij is de bedenker van Lucas’s Didididam-machine. (een drone die eieren af kan schieten en Wereldbol afspeelt!) Naast uitvinden vindt hij het ook erg leuk om Videogames te spelen. Verder was hij ook een tijdje aanhanger van de Leeuwenpartij (een communistische partij in de Likybincity wereld die voor een sterk oosten van Nederland zonder de Randstad is en vriendjes is met Vladiland, de Likybincity tegenhanger van Rusland.) maar dat is hij nu niet meer. Donnie woont met zijn familie in Nijmegen terwijl Lucas en Terrence allebei in de Randstad wonen. Donnie’s vader is professor aan de Universiteit van Nijmegen en uitvinder, en zijn moeder is diplomaat. Verder heeft hij nog een broer, Lucas en een zus, Jennifer. Donnie is geboren op 7 januari 2000.

Zo, nu snappen jullie ook waarom die drie knuffels voor mij zo belangrijk zijn, en wie weet, misschien komt er ooit een 4e bij!😉

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oekraïne!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: