Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn eerste Likypedia pagina over een locatie; Medici!

Beste lezers,

Eergisteren heb ik een nieuw Sims-pakket gekregen met daarin een wereld gebaseerd op Italië. En toen ik die wereld voor het eerst zag (dus voordat het pakket uit was al), moest ik gelijk aan Just Cause 3 denken, en had ik bedacht dat die wereld in het land Medici ligt, waar die game zich dus ook afspeelt, nou heb ik alles wat er te vinden is over dat land, voor jullie vertaald en op een rijtje gezet.

Republiek Medici

De vlag.
Natie in Likybincity-wereld
Officieel overheidstype Republiek
Economisch model Onduidelijk (elementen van kapitalisme en centralisatie)
Formele titel van het staatshoofd President
Bekende staatshoofden
Mohn Aether
Administratieve eenheden 3 regio’s verdeeld in 29 provincies
Locatie in de wereld Noordwestelijke Middellandse Zee
Gebied (inclusief zee) 274 km ^ 2 (land)
1048 km^2 (incl. zee)
(gebaseerd op ruwe metingen)
Klimaatzones Middellandse Zee
Top 3 industrieën Bavarium
Olie
Toerisme
Valuta Euro (EUR)
Bevolking onbekend (ongeveer 1.000.000 tot 3.000.000)
Bondgenoten en partners
EU
Oekraïne
NAVO
Verenigde Staten van Likybin
Simnada
China (soms)
Gotmailia
Kalos
Janova
Katoren
anderen
Oppositie Vladiland
China (soms)
IS (voorheen)
anderen
Telefoonnummer: +39
Rijdt: Rechts
Tijdzone: CET (Midden-Europese tijd) UTC +1
Internet-topniveaudomein: .md

Plaats op de wereldkaart:

Het rood omcirkelde gebied, daar zou het moeten liggen als het echt bestaat.

De Republiek Medici (uitgesproken als “Med – ih – chee”) is een fictieve natie in de Middellandse Zee waarin enkele afleveringen van Likybincity plaatsvinden, meestal die in Euroland.

Beschrijving

Voor de doeleinden van dit artikel wordt het land meestal beschreven zoals het is aan het begin van het seizoen, onder het bewind van de Aether Foundation en onderzoeker Mohn Aether, die zichzelf de President van Medici noemt.

Het land wordt soms “bijna 400 vierkante mijl” genoemd en soms “iets meer dan 400 vierkante mijl”, wat het ongeveer zo groot zou maken als Panau, een ander land in Zuidoost-Azië, hoewel de Medici dichter bevolkt lijkt te zijn.

Zoals blijkt uit kaarten die worden gebruikt door karakters en GCN Maps (een soort Google Maps), ligt Medici ten westen van Italië en ten oosten van Spanje, in het midden van de Middellandse Zee.

Er is geen officieel nummer voor de bevolking van Medici. Echter, afgaand op de omvang van zijn enorme leger, biedt Medici mogelijk enkele honderdduizenden mensen of meer. Zelfs als de populatie van Medici technisch oneindig is, blijft de populatie onbekend. De bevolking van Tartosa is ongeveer 50.000 mensen.

De naam betekent “Artsen” of “Medisch” in het Italiaans en Roemeens. Medici was ook de naam van een prominente Italiaanse renaissancefamilie.

Medici’s officiële landstalen zijn Italiaans en Engels.

Likybincity artdirector Lindsay Vught:

“Toen Lucas Tartosa voor het eerst zag, dacht hij meteen aan Just Cause 3, een spel dat hij met zijn broer speelde. Natuurlijk is Tartosa Italiaans, maar Lucas dacht meteen aan Monaco en de centrale/zuidelijke Middellandse Zee, en hij vertelde me van Medici. Het is zo’n goed gebied omdat het een beetje van alles is. Zuid-Amerika hebben we al gedaan. En Californië meerdere keren, evenals de Lage Landen, maar ik en Lucas dachten dat de Middellandse Zee een onaangeboorde hulpbron was die The Sims heeft nog niet aangepakt. Ik heb een reeks plaatsen bekeken, van Sicilië tot Noord-Afrika, van Griekenland tot Albanië, wat ons een mooie quilt gaf om mee te werken. Er zijn een aantal geweldige stoffige omgevingen, en je krijgt een beetje van dat hete wazige gevoel, die prachtige smaragdgroene wateren, en die geweldige grote luchten. Het lijkt een geweldig gebied om te verwoesten, omdat het zo mooi was.

Kaart van Tartosa

Een diepe wereld moet wat cultuur hebben, het moet veel betekenis hebben, het kan niet iets zijn dat wegwerpbaar of wegwerpbaar is. Medici is geloofwaardig en toch zeer benaderbaar. Het is een plek waar je misschien op vakantie wilt gaan, maar het heeft problemen. Het heeft een dictatuur, opgezet door een buitenlandse organisatie uit Katoren. Daarna wilde ik ons ​​afvragen: ‘Hoe speel je met die taal in de omgeving?’ Dus creëerde ik een systeem van kleuren: wit, geel en blauw zijn de kleuren van de Aether Foundation. Terwijl de ongerepte wereld vol meer natuurlijke kleuren is. Als je naar een foto van de Middellandse Zee kijkt, zie je blauwe luchten, korenvelden en veel lavendel. Als je naar al onze concept art kijkt, is er een constant kleurenthema van okergeel versus groenblauw. Het zijn altijd die twee complementaire kleuren die rondspringen.

We hebben vijf verschillende biomen en ze hebben allemaal hun eigen paletgevoel. Elk heeft een identiteit. Er is een sfeer van verkenning en uitgestrektheid als mensen de wereld rondreizen. We hebben twee verschillende kusten. De ene is brutaal met grillige rotsen en diepe zeekliffen, en de andere is erg glad en zanderig waar alle toeristen naartoe gaan. Als je verder landinwaarts dwaalt, heb je de landelijke gebieden, die vol zijn met velden met lavendel en zonnebloemen, zoals in Italië of Spanje. Dat voegt een gevoel van het menselijke element toe aan het spel; dit is een plek waar mensen wonen. Het creëert ook een contrast met het struikgewas dat lijkt op het wilde westen van de Middellandse Zee, dat vol is van industrie en ontbossing. Verder heb je het bos, dat vol mysterie is en een rokerige atmosfeer heeft. Ten slotte zullen spelers de ijzige bergen naderen. Dus spelers hebben dit volledige gevoel van progressie van alle representaties van water, van bergsneeuw tot waterige kusten.”

Regering

Medici wordt officieel omschreven als een republiek, maar in werkelijkheid is het een benevolente dictatuur onder leiding van de Aether Foundation en Mohn Aether. Hoewel de mensen onder de “dictator” geen slecht leven lijken te hebben en de dictator zelfs erg aardig is voor zijn volk. Zelfs zo ver dat hij de mensenrechten respecteert. Alleen wil hij niet opstappen. Daarom wordt hij een dictator genoemd, maar hij is eigenlijk heel welwillend.

Ter referentie: Wit-Rusland wordt algemeen beschouwd als het minst democratische en meest autoritaire land van Europa. Als Medici echt was, zou het Wit-Rusland inhalen, met Wit-Rusland op de tweede plaats, tot 2015 dat wil zeggen, nu heeft Medici een van de minst autocratische regeringen in Euroland en is het zelfs een lidstaat van de EU.

Medici is lid van de Eurolandse Unie, getuige de kentekenplaten van de auto. Ook staat in de kaartbeschrijving van Griphon:

“Het hoge fort van Griphon is een van de grootste militaire vliegvelden van de Medici. Tijdens de Koude Oorlog leende de regering Gryphon uit aan haar westerse bondgenoten, en een contingent NAVO-vliegtuigen noemde de basis tijdens de dagen van de Cubacrisis en tijdens de De Russische inval in Oekraïne in 2022, Mohn is bereid het opnieuw te doen, maar deze keer met een prijs, dus de NAVO moet deze keer wat geld betalen om de basis te huren.”

Daarom kan worden aangenomen dat Medici op een bepaald moment in het verleden, in ieder geval in 1962, een onwillige medewerker van de NAVO was, en onlangs weer deel is gaan uitmaken van de NAVO.

Bekende staatskantoren:

Leger van Medici, een van de best gefinancierde en best opgeleide legers in Euroland, die zelfs het Kalosiaanse leger inhaalt.

Policia de Medici – De nationale politie van de natie

Aether Foundation – Stria Switzo News-chauffeurs en Ambulancechauffeurs hebben badges met deze letters. Het is logisch om aan te nemen dat de nieuwsbusjes van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zijn, maar de Aether Foundation lijkt het grootste deel van de overheidsdiensten te leveren.

Banca dei Medici – Geadverteerd op het Mugello Farina Duo en kantoren in steden.

Ministro dell’Agricoltura (“Ministerie van Landbouw” in het Italiaans) – Genoemd in sommige tv-programma’s, onderzoeken ze of boeren pesticiden gebruiken en of ze wetgeving kunnen maken om alleen biologische methoden voor ongediertebestrijding toe te staan.

Ufficio del Turismo dei Medici (“Toeristisch Bureau van Medici” in het Italiaans) – Vermeld op billboards en in toeristische gidsen.

Ministerie van Cultuur – Genoemd door Donnie als de organisatie die verantwoordelijk is voor de Medici Public Broadcasting Service

Ministero della Pubblica Istruzione (“Ministerie van Onderwijs” in het Italiaans) – Genoemd door sommige mensen, vermoedelijk onderwijzers die denken dat ze niet genoeg loon krijgen.

Ministero dell’Energia e dell’Ambiente (“Ministerie van Energie en Milieu” in het Italiaans) – Vermeld in nieuwsberichten op de televisie.

Ministero dell’Industria e delle Miniere (“Ministerie van Industrie en Mijnbouw” in het Italiaans) – Genoemd als de organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de grotten die toeristen bezoeken.

Ministerie van Militaire Hygiëne – Genoemd door de Medici Publieke Omroep. Soms wordt gezegd dat dit ministerie de reden is voor de sloop van bepaalde militaire bases die volgens Mohn “niet nodig zijn”.

Afdeling Verfraaiing – Genoemd door de Medici Public Broadcasting Service. Soms wordt gezegd dat dit ministerie de reden is voor de sloop van bepaalde militaire bases en om ze in toeristische attracties te veranderen.

Medici Public Broadcasting Service – Overheidsradio- en tv-station, inclusief een internationaal radiostation voor toeristen.

Medici Space Program – Satellieten, ruimtebewakingsbases en meer. Momenteel onderdeel van het Euroland Space Agency.

Provincies

Medici bestaat uit 3 regio’s en 29 provincies, waarbij DLC het aantal regio’s verdubbelt en 7 provincies toevoegt. Sommige provincies zijn vrij klein en bevatten een paar buitenposten, een of twee steden en een militaire basis, zoals Feno, Baia en Costa Sud. Sommige provincies zijn speciale regio’s voor bepaalde nederzettingen:

Een rebellenbasis of veilige haven krijgt een eigen provincie. Refugio Umbra heeft zijn eigen provincie, Cauda herbergt Grotta Contrabandero en Cava de Rebelles ligt in Soros.

Voor elk van de drie regio’s in het basisspel herbergt een kleine provincie nabij het midden van het eiland of de eilandengroep de regionale centrale commandotoren (CentCom) en de basis. In Insula Fonte, Cima Leon: Centcom beheert de regio in Aspera, Corda Dracon: Centcom is gelegen in de titulaire provincie in het hart van Insula Dracon, en Falco regeert Insula Striate door huisvesting van Falco Maxime: Centcom.

Regno is een provincie die is ontworpen om exclusief de hoofdstad van Medici, Citate Di Ravello, en de stad Tartosa te huisvesten.

In de volgende seizoenen worden drie regio’s toegevoegd: Scolio, het Aether Airship en Insula Lacrima. Alleen Lacrima bevat individuele provincies. Scolio heeft slechts één provincie die is ontworpen om de Stingray-faciliteiten te bevatten, en het Aether Airship is een eigen provincie, waarbij de regio wordt geclassificeerd als het Aether-luchtruim.

Geografie

Het land bevindt zich in een fictieve mediterrane archipel. Lucas heeft ook in sommige afleveringen vermeld dat er grotten op de eilanden zijn.

De natie heeft vijf verschillende “biomen”:

Kustgebied met grote rotsen en kliffen.

Kustgebied met zandstranden en toeristische resorts.

Binnenland met landbouwvelden en industriële voorzieningen.

Bosgebied waarvan wordt gezegd dat het “vol mysterie is en een rokerige atmosfeer heeft”.

IJzige bergen.

Er zijn 3 regio’s in Medici, namelijk Insula Fonte, Insula Dracon en Insula Striate, evenals twee onafhankelijke eilanden: Boom Island en het Volcano Island. Zoals hierboven vermeld, zijn er echter verschillende regio’s die nog niet zijn onderzocht maar worden genoemd, waaronder de Aether Airspace, Insula Lacrima en Scolio.

Het is nog steeds onduidelijk welke tijdzone Medici heeft, maar de meeste bronnen wijzen op CET (Midden-Europese Tijd). 

Geschiedenis en cultuur

Medici staat vol met tempels, ruïnes en forten in oude Griekse/Romeinse stijl, wat aantoont dat het eiland al minstens enkele duizenden jaren door mensen werd bewoond. Het oude Medici was een oorlogsgebied tussen Rome en Carthago tijdens de Punische oorlogen, omdat de twee rijken vaak streden om dominantie over het eiland. De mensen van het oude Medici leken Eevees te vereren, aangezien enkele tientallen tempels rond het eiland een altaar hebben dat aan een Eevee is gewijd. Eevee is een inheems hondenras dat op een vos lijkt, wat later werd geëxporteerd en nu heel populair is als huisdier over de hele wereld. Om hen heen zijn vers gepotte planten te zien, wat wijst op recente activiteit en impliceert dat sommige mensen Eevees nog steeds aanbidden. Er zijn ook veel nieuwe kathedralen en kloosterachtige gebouwen, maar vreemd genoeg heeft minstens één daarvan hetzelfde Eevee-beeldhouwwerk aan de muur. Verschillende sets ruïnes hebben ook 3 meter hoge beelden van vrouwen en mysterieuze magische obelisken.

Medici werd in de vijfde eeuw voor Christus door barbaren binnengevallen. Daarna werd Medici overgenomen door het oude Rome, dat de eilanden Medici noemde. Gedurende deze tijd was Manaea de hoofdstad. Rome investeerde veel geld in de bouw van de grote aquaducten. Dit geeft aan dat Medici een relatief goed ontwikkelde en gewaardeerde provincie was voor Rome.

Medic bevat de ruïnes van verschillende sterforten, maar er is weinig bekend over de natie uit die tijd. Een paar nederzettingen en kleine steden zouden rond de tijd van de renaissance zijn gesticht, en er wordt ook sterk gesuggereerd dat Medici in deze tijd in meer dan een dozijn stadstaten was verdeeld.

In de recentere geschiedenis is bekend dat een van de militaire bases van Medici tijdens de Tweede Wereldoorlog door onbekende troepen is vernietigd (hoogstwaarschijnlijk de geallieerden, aangezien Medici destijds een Italiaanse kolonie was). Het is ook bekend dat Medici een opmerkelijke macht was. in de Koude Oorlog, zoals blijkt uit de in-game kaartbeschrijving van de nederzetting Cima Leon: Silo, waarin staat: “De Silo van Cima Leon is een overblijfsel van Medici’s vroege nucleaire ICBM-tests tijdens de Koude Oorlog”. Het is echter onduidelijk of Medici daadwerkelijk een nucleair programma had, of dat het gewoon voldeed aan zijn NAVO-bondgenoten.

Insula Striate wordt gescheiden door een grote betonnen muur. De noordelijke gebieden bevatten moderne militaire bases in Medici en verwoeste steden. De steden werden allemaal vernietigd tijdens een gebeurtenis die bekend staat als The Burning of the North. Er zijn meerdere kleine hints en goede theorieën, maar geen definitief bewijs om het logisch te verklaren.

Medici heeft de afgelopen jaren een burgeroorlog meegemaakt en is daarna overgenomen door Stichting Aether.

De Medician-taal is een combinatie van mediterrane talen. De eigenlijke gesproken taal is Engels of Italiaans.

Veel steden hebben straatmuzikanten en voetbalvelden.

Medici heeft relatief veel sportwagens, maar in Tartosa en andere toeristische plaatsen zijn huurauto’s gebruikelijk. Fietsers zijn ook gebruikelijk rond Medici, aangezien Medici een fietsland is en de thuisbasis is van een beroemde fietsroute. Hierdoor kan worden aangenomen dat de bevolking van Medici aan de rijkere kant is.

Veel burgers worden gespot met roken of drinken, vrij gebruikelijk voor Europese landen, vooral rijkere.

De Mediciaanse Keuken verwijst naar de keuken van Medici, de natie die voorkomt in Just Cause 3.

Joshua en Lucas eten een bord Medician-vlees, kaas en olijven.

Inhoud

1 Veel voorkomende voedselbronnen

2 Bekende gerechten en dranken

3 Trivia

4 Galerij

Veel voorkomende voedselbronnen

Medici staat bekend om zijn landbouw, die waarschijnlijk veel van het voedsel en de drank produceert die het land consumeert. Graankorrels en druiven zijn te zien langs de vlakkere delen van Medici, evenals olijfboomgaarden op hellingen. Wat vlees betreft, zijn er overal in de Medici koeienweiden. Omdat het een eilandstaat is, kan worden aangenomen dat vis ook veel wordt geconsumeerd.

Bekende gerechten en dranken

Bijna elke stad heeft minstens één restaurant en overal in Medici staan ​​advertenties voor drankjes, zelfs in de verlaten steden ten noorden van de muur.

Medici is duidelijk dol op hun wijn.

Advertentie voor “Sanguine Azur”.

The Episode Eevees and wine bevat een vrachtwagen vol wijnvaten gevuld met “The President’s private reserve” die Joshua kaapt en verbergt onder een klif, omdat hij denkt dat zijn ouders “alcoholisten” zijn.

In-game kaartbeschrijving voor Vinialetta: “Vinialetta staat bekend als de thuisbasis van de meest creatieve wijnboeren van het land, zowel wat betreft de verscheidenheid aan wijnen die daar worden geproduceerd als de opbrengst van de rotsachtige, meedogenloze bodem. Het is niet ongewoon om een ​​Vinialetta-wijn op de eettafel van een aantal rijkere families.”

In-game kaartbeschrijving voor Alba: “Het heuvelachtige, relatief rustige stadje Alba is een van de beste wijnproducenten van Medici. Alba had het geluk om “grote herstructurering” door Di Ravello te vermijden, in die zin dat de wijngaarden niet onmiddellijk werden verwoest om manier voor een militaire steunstructuur.”

In-game kaartbeschrijving voor Cirilla: “Het schilderachtige stadje Cirilla is vernoemd naar Cirillo Salroso, patriarch van het oude Salirosan-volk. Op de derde zondag van elke maand komen degenen die nog steeds de “Way of Cirillo” verdedigen privé bijeen om te delen flessen wijn en lekker eten, in de hoop dat de geest van hun eens zo geliefde leider gunstig op hen en hun families zal neerkijken.”

Druiven (die nodig zijn voor de productie van wijnstokken) worden verbouwd op veel landelijke boerderijen, waaronder het huis van Granmatre Frigo. Hoewel druiven ook direct kunnen worden gegeten of in sap kunnen worden omgezet.

Bij aankomst bij Donnie’s landhuis, zit Donnie in de tuin van het landhuis op een stoel een soort alcohol te drinken, waarvan hij Lucas wat aanbiedt, maar Lucas weigert, aangezien hij principieel tegen alcohol is.

Aan het einde van Conflicting Interests nodigen Joshua Aether, de beste vriend van Lucas, en Karin Davis, Lucas uit in “Cafe Francesco”, in Fortalessa. Karin meldt dat ze “één gemene panelle con pollo” maken. Ondanks dit te zeggen, zal Joshua alleen wat drinken en Lucas en Karin eten een pizza-achtig gerecht. Evenzo, helemaal aan het einde van de aflevering Joshua vs. the Bavarium, ontmoeten Lucas en Joshua elkaar om een ​​discussie te voeren. Ze zijn in een onbekend restaurant en Joshua eet een Monte Cristo Sandwich.

Lokale beroemdheid Bolo Santosi heeft een bananenkraam bij Citate Di Ravello. Dit is ook een verwijzing naar Just Cause, de Game Series waar Medici uit komt.

Zeevruchten zijn een ander veel voorkomend gezicht in Medici.

Er is een vismarkt in Nacre genaamd “Just Claws”, een andere verwijzing naar Just Cause.

In-game kaartbeschrijving voor Vista Fonte: “Een klein dorpje slechts tien jaar geleden, de opkomende stad Vista Fonte heeft uiteindelijk geprofiteerd van de heerschappij van de Ather Foundation. De groeiende vraag van de bevolking naar graan en vis zorgde voor duizenden stabiele banen , en de verbranding van het noorden bracht een nieuw personeelsbestand naar het zuiden om hen te vullen.”.

De dorpen in Insula Dracon worden “vissersdorpen” genoemd, met een paar verwijzingen naar vissen:

De beschrijving van de toeristische kaart voor Vico Spigola: “Elk jaar organiseert Vico Spigola de oudste viswedstrijd van het land, de Medici Sea Bass Classic. De winnende vis van vorig jaar werd gevangen door de lokale Vincenzo Ferrari, waardoor zijn overwinningsreeks verlengd werd tot een opmerkelijke tweeëntwintig jaar.” .

In-game kaartbeschrijving voor Vico Maquerello: “Elk jaar gaan vissers van over de hele wereld op bedevaart naar deze kleine vissersgemeenschap om de Maquerello Sancte te bekijken, een wonderbaarlijke vis die in 1973 werd gevangen en die, hoewel overleden, nooit tekenen van verval of ontbinding heeft vertoond. schalen wordt verondersteld geluk te brengen, hoewel de praktijk ten strengste verboden is.”.

In-game kaartbeschrijving voor Vico Platessa: “Vico Platessa is de thuisbasis van de oudste vuurtorenwachter van Medici, Luis Berillos. Met zijn achtennegentig jaar oud schrijft Berillos zijn lange levensduur toe aan regelmatige fysieke activiteit, een dieet rijk aan bot en een allesverslindende haat voor die klootzakken in Vico Maquerello.”.

Geloof

inheemse religie(s)

Medici heeft ten minste één inheemse religie die nog steeds wordt aanbeden (zoals blijkt uit nieuwe bloemen op alle oude altaren). De meest voorkomende lijkt Eevee te hebben aanbeden. Deze religie omvat ook grote beelden van vrouwen. Deze beelden staan ​​nooit in een tempel en kunnen alleen net buiten de tempeldeuren of aan de randen van balkons verschijnen. Een oude tempel heeft beelden die bewegen wanneer ze door een persoon worden benaderd (zo zeggen de geruchten).

De andere oude religie heeft stenen obelisken. Elke obelisk (behalve één, die mogelijk in aanbouw was) heeft een pentagram en enkele letters erin gekerfd. Ze hebben ook kleine eeuwige vuurtjes die zelfs onder water branden. Het is momenteel niet bekend waarom of hoe deze vuren onder water branden (mogelijk als gevolg van hekserij uitgevoerd door de aanbidders). Sommige theorieën suggereren ook dat deze brandende obelisken tot een ander mysterie zouden kunnen leiden. De obelisken behoren waarschijnlijk tot een andere oude godheid, of zelfs een hele aparte religie, zoals blijkt uit het feit dat ze nooit naast elkaar hebben bestaan ​​in dezelfde nederzetting/ruïnes als de Eevee en vrouwenbeelden.

Het is niet bekend van welke religie dit geloof deel uitmaakt, maar naar verluidt “is het schilderachtige stadje Cirilla vernoemd naar Cirillo Salroso, de patriarch van het oude Salirosan-volk. Elke derde zondag van de maand houden degenen die nog steeds de “Weg van Cirillo “afzonderlijk bijeenkomen om flessen wijn en lekker eten te delen, in de hoop dat de geest van hun eens zo geliefde leider gunstig op hen en hun families zal neerkijken.”

Abrahamitisch

Medici lijkt overwegend het christendom te volgen. Hoewel de tak nooit wordt gespecificeerd, is het waarschijnlijk dat het het katholicisme is, net als zijn andere mediterrane buurlanden. De meeste kerken zijn omgebouwd tot trouwlocaties (ten minste tegen 2022).

Vreemd genoeg lijkt er geen recente activiteit te zijn geweest op een van de nieuwere begraafplaatsen. Een daarvan is in de buurt van Burgoletto. Er zijn een aantal graven, elk gemarkeerd met een steen, maar de stenen zelf zijn volledig ongemarkeerd. Het enige aanwezige gebouw is een relatief klein vierkant gebouw zonder religieuze symbolen. De architectuur is identiek aan de nieuwere religieuze gebouwen, dus het behoort waarschijnlijk tot dezelfde religie, maar de afwezigheid van religieuze symbolen en gebrek aan recente activiteit zou erop wijzen dat Medici een relatief niet-religieus land is (ofwel volgt het de trend van zijn Europese buren, of misschien omdat het vorige regime religieuze praktijken beperkte, parallel aan echte dictaturen).

De Medici heeft echter geen gebrek aan kerken, omdat ze door het hele land te vinden zijn, hoewel de meeste zijn omgebouwd tot trouwlocaties.

Geloof

inheemse religie(s)

Medici heeft ten minste één inheemse religie die nog steeds wordt aanbeden (zoals blijkt uit nieuwe bloemen op alle oude altaren). De meest voorkomende lijkt Eevee te hebben aanbeden. Deze religie omvat ook grote beelden van vrouwen. Deze beelden staan ​​nooit in een tempel en kunnen alleen net buiten de tempeldeuren of aan de randen van balkons verschijnen. Een oude tempel heeft beelden die bewegen wanneer ze door een persoon worden benaderd (zo zeggen de geruchten).

De andere oude religie heeft stenen obelisken. Elke obelisk (behalve één, die mogelijk in aanbouw was) heeft een pentagram en enkele letters erin gekerfd. Ze hebben ook kleine eeuwige vuurtjes die zelfs onder water branden. Het is momenteel niet bekend waarom of hoe deze vuren onder water branden (mogelijk als gevolg van hekserij uitgevoerd door de aanbidders). Sommige theorieën suggereren ook dat deze brandende obelisken tot een ander mysterie zouden kunnen leiden. De obelisken behoren waarschijnlijk tot een andere oude godheid, of zelfs een hele aparte religie, zoals blijkt uit het feit dat ze nooit naast elkaar hebben bestaan ​​in dezelfde nederzetting/ruïnes als de Eevee en vrouwenbeelden.

Het is niet bekend van welke religie dit geloof deel uitmaakt, maar naar verluidt “is het schilderachtige stadje Cirilla vernoemd naar Cirillo Salroso, de patriarch van het oude Salirosan-volk. Elke derde zondag van de maand houden degenen die nog steeds de “Weg van Cirillo “afzonderlijk bijeenkomen om flessen wijn en lekker eten te delen, in de hoop dat de geest van hun eens zo geliefde leider gunstig op hen en hun families zal neerkijken.”

Abrahamitisch

Medici lijkt overwegend het christendom te volgen. Hoewel de tak nooit wordt gespecificeerd, is het waarschijnlijk dat het het katholicisme is, net als zijn andere mediterrane buurlanden. De meeste kerken zijn omgebouwd tot trouwlocaties (ten minste tegen 2022).

Vreemd genoeg lijkt er geen recente activiteit te zijn geweest op een van de nieuwere begraafplaatsen. Een daarvan is in de buurt van Burgoletto. Er zijn een aantal graven, elk gemarkeerd met een steen, maar de stenen zelf zijn volledig ongemarkeerd. Het enige aanwezige gebouw is een relatief klein vierkant gebouw zonder religieuze symbolen. De architectuur is identiek aan de nieuwere religieuze gebouwen, dus het behoort waarschijnlijk tot dezelfde religie, maar de afwezigheid van religieuze symbolen en gebrek aan recente activiteit zou erop wijzen dat Medici een relatief niet-religieus land is (ofwel volgt het de trend van zijn Europese buren, of misschien omdat het vorige regime religieuze praktijken beperkte, parallel aan echte dictaturen).

De Medici heeft echter geen gebrek aan kerken, omdat ze door het hele land te vinden zijn, hoewel de meeste zijn omgebouwd tot trouwlocaties.

Energie en industrie

Een deel van de energie van Medici wordt geproduceerd door windturbines en zonnepanelen. Deze leveren waarschijnlijk alleen aan de steden in Medici, omdat Medici Military en de Aether Foundation (evenals enkele grote fabrieken) hun eigen energiecentrales hebben, zoals Vis Electra en een Bavarium-reactor bij Corda Dracon: Centcom. Zoals blijkt uit de kaartbeschrijving voor Guardia Massos IV, heeft Medici afzonderlijke elektriciteitsnetten voor de industrie/overheid en voor de burgers en de civiele is blijkbaar zeer betrouwbaar, maar tijdens extreem weer komen stroomuitval vaak voor.

Het is niet bekend wat dit precies is, maar sommige etalages hebben een kleine groene sticker met de tekst “Bibitas energic Biber Energia 100% Natural”. (Bibite is Italiaans voor frisdrank, dus waarschijnlijk verwijzend naar koolzuurhoudende koolzuurhoudende energiedrankjes)

Medici is in het bezit van ’s werelds 14e grootste aardgasreservoir onder Porto Darsena. Het overtreffen van Nordpath. (Katoren heeft het 26e grootste aardgasreservoir.)

Medici heeft een aanzienlijke hoeveelheid olie en aardgas in offshore-reserves. Het heeft schijnbaar ook een goed ontwikkeld netwerk van gasraffinaderijen en distributiecentra. Terwijl de natie blijkbaar genoeg olie en gas heeft om in haar industriële brandstofbehoeften te voorzien, heeft de Aether Foundation de meeste brandstofbronnen omgeleid om de productie van Bavarium te bevorderen en om in haar civiele brandstofbehoeften te voorzien.

Medici heeft ook een spoorwegnetwerk dat goederen voor het leger en de industrie vervoert, evenals goederen en personen die burgers en toeristen zijn.

Medici heeft een uniek mineraal genaamd Bavarium dat alleen in Medici bestaat. Zoals te zien is in deze video, zou het mineraal “zeer explosief” zijn en ook “rare magnetische eigenschappen” hebben. Dit is de belangrijkste drijfveer voor Sebastiano Di Ravello om het te willen.

Alle mijnen van Beieren maken gebruik van arbeidskrachten van gastarbeiders uit voornamelijk het Midden-Oosten.

Landbouw

Medici is gevuld met landbouwgrond en vruchtbare velden, waaronder voor wat graangewassen en wijngaarden. Het heeft ook veel vee, waaronder koeien en geiten. Mediciaanse wijn is blijkbaar een van de beste ter wereld. Je kunt burgers horen discussiëren over welke wijn het beste is. Veel van het voedsel lijkt van de velden te komen, zoals koeien, geiten, boomgaarden, tarwe/graan en wijngaarden. Het feit dat burgers moderne machines gebruiken, toont aan dat de landbouw veel door de overheid wordt gefinancierd, hoewel het meeste geproduceerde voedsel bestemd is voor export naar andere EU-landen. Het is vreemd dat er koeien worden gehouden, aangezien een deel van de bevolking ze aanbidt.

Zo nu heb ik alle feitjes die ik over dat land kon vinden op een rijtje gezet, was best een hoop werk, ik hoop dat jullie het leuk vinden. 😉😘

Fine dag verder,

Lucas

P.S. Dit blogje is een bewerking en vertaling van dit artikel. Ik heb het wel deels zelf geschreven en er dingen bij bedacht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: