Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wolkenkrabbers en hoogtevrees

Beste lezers,

Vandaag had ik het met een begeleider over wolkenkrabbers en toen kwam ik erachter dat hij hoogtevrees heeft. Hij vertelde mij dat hij liever niet in een wolkenkrabber wil wonen of werken en al bij 4 hoog hoogtevrees krijgt.

Nou vraag ik me dus af, Waarom hebben zoveel mensen hoogtevrees? Ik heb zelf nooit last van hoogtevrees in een wolkenkrabber, wel als ik bijvoorbeeld in een boom moet klimmen. Maar dat is denk ik meer de angst om te vallen, want bij wolkenkrabbers heb ik daar geen last van en in vliegtuigen ook niet! (By the way; ik ga zaterdag weer met het vliegtuig naar Sevilla op vakantie!)

Maar, ja, ik wil dan ook later in een wolkenkrabber wonen; het liefst in een penthouse met een groots uitzicht over de stad waar ik woon! Vroeger, toen ik 13 was of zo. Toen had ik de droom om later naar San Francisco in de Verenigde Staten te verhuizen en daar te wonen en werken. Nu lijkt me dat niks, nu wil ik later in de Randstad wonen. (Het liefst in Rotterdam!)

Maar ja, ik heb dan ook geen last van drukte, anders dan de meeste autisten. Toen ik op mijn 17e naar de VS op vakantie ging en op Times Square rondliep was ik zelfs helemaal in mijn element! Wacht ik heb de foto nog wel!

Kijk hoe blij ik ben!

En dan nog ten slotte twee foto’s een van het hoogste gebouw van Europa en een van het hoogste gebouw ter wereld!

De Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld!
En de Lachta Center, het hoogste gebouw van Europa!

Krijg je hier al hoogtevrees van?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Die reis naar de VS was verder ook heel leuk! Het is jammer dat ik mijn huidige knuffelgezelschap nog niet had toen! Nog een keer doen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: