Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb gisteren bij Wok de Molen gegeten!

Beste lezers,

Ik ben net klaar met avondeten, het was gewoon, Je weet we, Hollandse pot. Kipschnitzels met rostirondjes en een salade. Maar gisteren was ik bij het wokrestaurant bij ons in het dorp wezen eten en dat was best lekker.

Mijn eerste gang was een bordje sushi en een Carpaccio, nou ben ik best wel een visliefhebber, dus sushi fietst er altijd wel in. En carpaccio, daar ben ik ook gek op, het was heerlijk en het was smullen!

De tweede gang was een assortiment vlees van het buffet. (Ik wou eigenlijk vlees van de teppanyaki, en dat kreeg ik ook!) Een paar garnalen en wat eend en zo, was best lekker! Niet zo lekker als de biefstukjes die we daarna hadden van de teppanyaki (Ik en mijn moeder)

Daarna ging ik voor het toetje en dat was VAN ALLES MET CHOCOLA! Chocola hier, chocola daar, overal chocolade! Chocolade is gewoon ook lekker! En in dat wokrestaurant hebben ze niet een, niet 2, maar 3 Chocoladefonteinen! Een met witte, een met melk-, en een met pure chocolade! Lekkers alom! Veel lekkers!

En bij dat wokrestaurant hebben ze nog veel en veel meer, maar na 4 borden zat ik zo vol dat ik de rest van de avond niet meer gegeten heb! Zelfs mijn snack om 8:30 PM heb ik laten schieten omdat ik zo vol zat!

Ik kan dat wokrestaurant van harte aanbevelen!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Wisten jullie dat in China smakken betekent dat het eten lekker is, en een boer laten dat het eten lekker smaakte?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: