Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben weer terug uit Sevilla!

Beste lezers,

Ik had vorige week vakantie en toen ben ik dus met mijn ouders naar Sevilla gegaan! Dat was best leuk . (Behalve de laatste dag dan toen ik niet kon Simsen). Hoe het was en wat ik heb gezien, dat zal ik jullie nu vertellen.

De heenvlucht was niet al te lang en niet al te erg, het was namelijk overdag. Gelukkig mocht mijn laptop mee, want daar was voor de vakantie een beetje onenigheid over of die mee mocht. Want mijn ouders waren bang dat ik dan alleen maar op de hotelkamer wilde gaan zitten Simsen, uiteindelijk viel dat wel mee (maar dat kwam ook omdat we goede afspraken hadden gemaakt!)

De eerste avond dat we er waren, die begon al gelijk goed. De hele straat waar ons hotel/appartement zat was namelijk afgezet voor een of andere processie (gebeurt vrij vaak in Spanje, blijkbaar!) en toen we eindelijk in ons appartement konden ging ik gelijk op zoek naar waar die processie over ging! Zonder resultaat helaas!

De volgende dag, zondag, gingen we de stad een beetje verkennen en gingen we ontdekken waar je lekker kon eten. Helaas konden we niet gaan shoppen, want de meeste winkels waren dicht. (Spanje is nog steeds een erg christelijk land!) Dat vond ik best jammer, dus toen gingen we maar maandag naar de gameswinkel waar ik twee hele leuke knuffels kocht! De foto met die knuffels zie je onderaan dit blog!

Dinsdagochtend is mijn vader naar het museum gegaan terwijl ik en mijn moeder thuisbleven, tegen de middag zijn we naar het Stierenvechtmuseum gegaan in de oude stierengevechtenarena van Sevilla, was best interessant. Daarna weer naar het hotel om siësta te houden, en dat betekende voor mij: Sims doen! ’s Avonds hebben we een tour gedaan met een koets langs allerlei belangrijke punten in de stad, waaronder het Parlementsgebouw van Andalusië ! Dat vond ik erg mooi! En dat is voor mij ook gelijk het hoogtepunt van deze reis! Ook heb ik op deze dag bij een restaurantje gegeten wat in de oude munt van Sevilla gevestigd was, dat is echt een aanrader, best lekker eten daar (Ik heb daar vaker gegeten deze vakantie!) !

Woensdag zijn we naar de Kathedraal van Sevilla geweest waar ik veel gezien heb. Onder andere het graf van Christoffel Columbus was daar. Daar heb ik een hele mooie foto bij laten nemen. Kijk maar!

Donderdag was het dan weer tijd om naar huis te gaan, maar onze vlucht vertrok pas ’s avonds laat dus we hadden nog een hele dag in Sevilla, toen hebben we maar cadeautjes gekocht voor mijn broertje en onze buren (en mijn opa)! Onze vlucht vertrok toch pas rond 7 a 8 PM. EN toen we weer geland waren in Nederland was het 11:30 PM. Ik was pas om 12 AM weer thuis in Malden.

En dat was een beknopte beschrijving van mijn vakantie in Sevilla!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oh, ja! Ik had jullie nog een foto beloofd van mijn knuffels! Komt ie! :

Moet jij raden welke er nieuw zijn!

Wat vind je van die knuffels en welke vind je de leukste? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: