Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Waarom zie je vrienden die je op de middelbare school hebt gemaakt na die periode nooit meer?

Beste lezers,

Vanmorgen had ik het met mijn moeder over mijn middelbareschooltijd en vroeg ik me af waarom ik de personen waarmee ik toen in de klas zat eigenlijk nooit meer spreek/zie. Want ze zeggen altijd: “op de middelbare school maak je vrienden voor het leven.”

Niet dat ik iedereen even graag wil terug zien, want de meesten mis ik als kiespijn. Maar ik zou met een van mijn klasgenoten van de middelbare school gaan starten hier bij TriUnity (toen we dus net open waren!). Maar hij kreeg geen WAJONG-uitkering geregeld en dat heb je, naast een indicatie, wel nodig om te starten bij TriUnity. Wat er nu dus met hem gebeurd is, ik heb geen idee. (Geruchten zeggen dat hij bij een boer aan de slag is gegaan!)

Maar ja, de persoon die ik het meeste mis en die ik echt nog graag wil terug zien is geen klasgenoot, maar een stagiair! Waarom ik hem graag een keer terug wil zien (en hem wil uitnodigen om bij mij op mijn kamer een beetje te chillen en dat ik hem dan Lucas Hearsay, Karin Davis en al het andere laat zien wat ik allemaal verzonnen heb?) Omdat ik met hem altijd verhalen verzon over Likybincity en dan vooral over de familie Jenkins in de stad Los Santos uit GTA V . Want dat was toen helemaal de bom toen ik op de middelbare school zat. (Oh, ja en ik had toen net Sims 4) en ik wil hem graag vertellen over alle andere verhalen die ik in de tussentijd bedacht heb over Cyril en Lucas en zo. Ja, die kennen jullie (waarschijnlijk) wel.

Ook was er een klasgenoot waarmee ik altijd in de kantine ging eten op donderdag. Hem zou ik ook graag nog een keer terug willen zien en willen weten hoe het nu met hem gaat!

Ach ja, de middelbare school. Als je begint denk je: “Ik en mijn klasgenoten zullen voor altijd bij elkaar blijven.” en 5 jaar later studeer je af en zie je elkaar nooit meer! In Scandinavië is dat wel anders, daar hebben mensen een vaste vriendengroep waar ze vanaf de middelbare school bij blijven en waar ze buitenstaanders niet tot toelaten.

Gelukkig zijn Lucas Hearsay en Karin Davis wel altijd vrienden gebleven, daarover morgen meer! Wel krijgen jullie een sneakpeek!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Zondag komt mijn nichtje met mij koken en ik heb echt geen idee wat ik met haar moet gaan koken! Ideeën zijn welkom! Het moet wel een Midden-Oosters recept zijn! Laat jullie suggesties achter in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: