Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisteren was een dag vol verassingen!

Beste lezers,

Gisteren vroeg mijn moeder aan mij of ik samen met haar wilde fietsen en daarna een ijsje te eten. Ik vond dat best een goed idee en gisterenmiddag heb ik met haar een rondje gefietst. (Ik wilde eigenlijk naar de stad fietsen om bij de Nedgame een knuffel te reserveren die ik dan in april kon ophalen, maar dat vond mijn moeder teveel gedoe, want dan moet de fiets in een stalling en het liefst een bewaakte stalling want anders is ie zo weg. Misschien dat ik en ma zaterdag naar de stad gaan met de fiets!)

De knuffel die ik bij de Nedgame wil reserveren voor april

Na het fietsen ben ik ook nog met mijn moeder met de honden wezen wandelen, want ja, ik was zo lekker met mijn moeder aan het kletsen over van alles en nog wat. En dus ging ik ook mee met de honden wandelen. Had ik mijn beweging ook weer gehad.

Die avond gingen mijn ouders bij vrienden op visite, want een van die vrienden was jarig. Dus, ik bleef alleen thuis, dat was best leuk en ik heb lekker de Sims gespeeld terwijl zij weg waren. Dat was best leuk.

Oh, ja. Het was gisteren verkiezingsdag voor de gemeenteraad, ik ben glad vergeten te stemmen. Ach, ja, maakt niet uit. Volgende keer beter.

Gisteren zat dus vol verassingen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vanmorgen ook een opdracht voor mijn cursus creatief schrijven gedaan. Ik moest een plot bedenken voor een thriller. Ik ben er zo trots op dat ik m met jullie wil delen.

Joshua en Terrence Nobunaga zijn tweelingbroers, woonachtig in Center City, maar toch verschillen ze erg van elkaar, zo is Joshua slank, sportief, geniaal, populair, geliefd en avontuurlijk, en cool, en Terrence dik en lui en een nerd zonder vrienden, die altijd gepest wordt op school, vooral door kinderen die wel sporten, en doet hij niets liever dan gamen en eten. Op een dag moet Floris plotseling mee op een zogenaamd leuk schoolreisje, waar hij erg veel zin in heeft, Joshua, wantrouwig als hij is, gelooft dat er een addertje onder het gras zit. Al snel komt Terrence erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is, lees: omdat hij te dik is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Joshua gaat nu, samen met zijn buurjongen Luc en Luc’s trouwe vosje Freekje op een episch avontuur om zijn broertje te redden en richt samen met zijn buurjongen Luc Hopman en een aantal andere vrienden richt hij  ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op, onder leiding van Cyril Hearsay, een journalist (en de vader van Luc) die oorspronkelijk uit Californië in de Verenigde Staten komt. Lukt het Joshua en zijn vrienden de lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen en een democratisch bestuur in te stellen? Ook heeft Joshua warme gevoelens voor Lana de Wit, de zus van een van de andere lelijke kinderen. Kan hij naast dat hij de president moet verslaan, ook het hart van Lana winnen? Maar ondertussen heeft Terrence’s klasgenote Eline de Leeuw   (die ook opgepakt is) heel andere plannen voor als Isimo verdreven is, zij wil namelijk een communistisch bestuur, en dat de Randstad onder water komt te liggen, , maar of de bevolking het daarmee eens is? De bevolking heeft meer behoefte aan democratie. Maar de bevolking weet niet dat wat Cyril “democratie” noemt eigenlijk gewoon een extreem ver-Amerikaniseerde dictatuur is, waarbij o.a. het metrische systeem is vervangen door het Imperial-systeem, euro’s zijn vervangen door dollars, Celsius wordt vervangen door Fahrenheit, de voertaal Engels wordt, en het land eigenlijk gewoon een Amerikaanse kolonie wordt.

Trouwens, ik ga Joshua en Floris en hun familie straks maken in de Sims! Als jullie ideeën hebben voor de familie en het huis, laat ze dan vooral achter in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: