Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn dit?

Beste lezers,

Wie zijn dit? Zullen jullie nu wel denken. Nou ik ga jullie alles over deze twee vertellen. Het zijn Luke en Shayne Lewis, maar vroeger, voordat ik Sims had heetten deze twee Taksi en Sisi. Het zijn tweelingbroers en ze zijn jarig op 12 augustus. Hun vader is Terrence Lewis uit Totally Spies en hun moeder is een Oekraïense (maar ze is wel gewoon in Nederland geboren hoor!)

Zo, nu we de basisinformatie hebben gehad kunnen we over naar de dingen die beide karakters uniek maakt, want (hoewel ze een tweeling zijn) ze zijn toch uniek!

Luke lijkt qua persoonlijkheid een beetje op mij, hij is energiek, houdt van verhalen schrijven, weetjes opzoeken en gamen (en dan vooral Sims). Ook van naar de stad gaan om knuffels te kopen hoor (maar dan weer niet van shoppen!). Ook is Luke een freelance schrijver van beroep. Luke heeft (anders dan Shayne) geen vriendinnetje, omdat hij daar nog geen behoefte aan heeft! Hij wil eerst zijn leven op orde hebben! Ook is Luke fan van cabaretiers en dan in het bijzonder Donnie Smits! Hij droomt er ook stiekem van om cabaretier te worden, ondanks zijn plankenkoorts. Ook is Luke best wel ontdeugend, zo heeft hij een keer zout bij zijn moeder in de cola gedaan, en een vlieg in de nasi die zijn moeder en zijn oma aan het koken waren gedaan, met als uitroep: ” Kijk, Extra Vlees!”. Ook luistert hij graag naar muziek en verzint hij graag parodieën. Zijn bijnaam is Taksi.

Shayne is juist meelevend en kan heel goed aanvoelen wat anderen nodig hebben. Hij kan (of kon) altijd heel stoer zijn maar dat was alleen maar om vriendjes te imponeren. Maar ook als die vriendjes er niet bij waren deed hij altijd heel stoer. Eigenlijk is Shayne een heel zachtaardig en meelevend mens en wil hij graag het beste voor iedereen. Waardoor hij zichzelf soms iets teveel wegcijfert. Shayne houdt heel erg van dieren en dan vooral honden (Het gezin heeft twee honden). Shayne heeft ook een vriendinnetje met de naam Aukje, die een beetje alternatief is. Shayne is ook heel muzikaal (en dan niet zoals zijn broer die parodieën verzint op bestaande nummers). Shayne houdt ook erg van gamen (en dan niet alleen Sims maar bijvoorbeeld ook GTA). Zijn bijnaam is Sisi.

Deze twee personages heb ik bedacht met een begeleider toen ik nog kind was, dus deze twee gaan al best lang mee, ik heb ze alleen een beetje aangepast aan de huidige tijd. Bijvoorbeeld; vroeger in de originele verhalen, woonden ze in het Slankie hotel en nu wonen ze gewoon in een huis. Wel een vrijstaand huis (Ik kan geen rijtjeshuizen bouwen op Sims.) Maar voor ik het vergeet: Deze twee karakters (samen met hun familie) staat ook op de Galerij van De Sims 4. Kun je er je eigen avonturen mee beleven! (Of ze laten verdrinken in een zwembad! 😈 Aan jou de keus!)

Trouwens, met diezelfde begeleider is ook de traditie ontstaan van het foto’s nemen met knuffels bij bushokjes en reclameborden.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hebben jullie deze reclame al gezien! Ik vond m echt super funny! Ik hoop dat jullie dat ook vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: