Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had echt een kutochtend!

Beste lezers,

Mijn ochtend was, nou ja, wat zal ik zeggen, gewoon ronduit kut. Mijn moeder vergat namelijk van alles en nog wat omdat ze zo bezig was met haar werk, en dat veroorzaakte nogal wat stress bij haar. Waardoor ze onder andere vergat tegen mij om te zeggen dat ik mijn tanden moest poetsen, en ik was bijna mijn oortjes vergeten! (Beide is gelukkig wel goed gekomen hoor!) Mijn ochtend was dus nogal kut en stressvol! Geukkig heb ik het wel zo weten te spelen dat ik 3 knuffels mee mocht nemen!

In ander nieuws: Ik heb vanochtend de openingstijden van de Nedgame gecheckt en ik ga dus vanavond met mijn ouders de stad in om dus naar de Nedgame te gaan en wat te eten. De Nedgame is op donderdagen namelijk open tot 9 PM. Op donderdag is het namelijk koopavond in Nijmegen! Dus kan ik mooi die knuffel ophalen die ik had besteld/gereserveerd! (Waarvan ik gisteren bericht kreeg dat ie geleverd was!) Zin in! En daarom ben ik dus een beetje excited vandaag en hebben anderen bij TriUnity daar dus last van!

Helaas moet ik wel 1 week wachten (tot het April is) tot ik die knuffel mag hebben! Hopelijk kan ik een dealtje weten te sluiten met pa en ma! Wens me succes!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hier hebben jullie een sneak peek van mijn nieuwe knuffel! Ik heb er ook al een naam voor: Terrence Nobunaga (maar hij wordt meestal Nobunaga genoemd) en hij is de tweelingbroer van mijn knuffel Joshua!

4 gedachten over “Ik had echt een kutochtend!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: