Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had gisterenavond zo’n geweldige avond in de stad!

Beste lezers,

Gisterenavond ben ik met mijn ouders (en mijn broertje) naar de stad geweest en ik heb echt zo’n leuke avond gehad! Gisterochtend was misschien kut, maar gisterenavond was gewoon 10 keer top!

Nou, wat gebeurde er?

We gingen dus eerst naar de Nedgame om mijn nieuwe knuffel op te halen, want het was koopavond, maar die bleek dus pauze te hebben en dus zijn we eerst maar even gaan winkelen (blegh!) en toen we later terugkwamen, bleek dat die man van de Nedgame even bij de Mac wat was gaan eten! Toen heb ik mijn knuffel besteld, betaald en een beetje ruzie gehad met mijn ouders over of ik die knuffel nu al mocht hebben! Het antwoord was nee, hij moet in de vitrinekast tot 1 april! Volgens mij zijn mijn ouders op de hand van Poetin! 🤔 Wat denken jullie? Maar afijn, dat vond ik best wel jammer! Maar dat kon de pret niet drukken!

Na ons bezoekje aan de Nedgame zijn we Sushi gaan eten bij Tomi Sushi and Grill (Wat vroeger Shabu Shabu heette, de naam stond nog zelfs op de deur!😂). Daar hadden ze erg lekker eten en heb ik ook iets nieuws geprobeerd: Gyoza ofzoiets. Het was heerlijk en dat zou ik thuis ook wel een keer willen maken. Kan iemand daarvoor een recept zoeken. Na het eten zijn we weer teruggegaan naar huis en heb ik de rest van de avond lekker geSimst tot het tijd was om naar bed te gaan! En toen moest mijn nieuwe knuffel de vitrinekast in😭, want dat moest van die FvD’er die zich mijn vader noemt 😡! Tot april! Oook al kan het als het aan hem ligt ook wel tot juli zijn!

Maar ondanks problemen rond mijn nieuwe knuffel was het toch een leukew avond!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Je moet die scheldpartijen op mijn ouders niet te serieus nemen, ik vind ze nog steeds erg aardig!

P.S.P.S. Mijn nieuwe knuffel heet trouwens Johnny Nobunaga, maar ik (en de rest van Likybin) noemen hem meestal Nobunaga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: