Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn broertje en zijn vriendin zijn vandaag langs geweest

Beste lezers,

Vanmiddag ging opeens de bel en toen dacht ik: “Wie zijn dat nou weer?” en het bleken dus mijn broertje en zijn vriendin te zijn. Dat was nog eens een leuke verassing! Ook hadden ze voor mij en mijn ouders cadeautjes meegebracht! Voor mijn moeder een Funkopop van Tinkelbel en voor mijn vader een set speciaalbieren (even tussen haakjes: ikzelf heb echt niks met bier! Voor mij is alle bier slootwater!) en voor mij een reep Tony’s Chocolonely Zeezout-karamel (die nu dus al op is!😜) Hij was best lekker, al had ik persoonlijk liever een pluche gehad! (Welke ik wil: Check mijn knuffeltracker!) Maar het was wel attent dat ze aan mij dachten!

Mijn vader kwam trouwens op het idee te gaan barbecueën, en dat heb ik al niet meer gedaan sinds de basisschool! (of misschien heb ik het wel vaker gedaan, maar kan ik me er niks van herinneren!) Op schoolkamp op de basisschool deden we altijd een dag barbecueën en de andere dag friet eten! (Ons schooolkamp duurde altijd 3 dagen, eigenlijk 2,5 dag, op de basisschool) Maar nu eten we dus barbecue met friet. Take that, schoolkamp op de basisschool! Ik heb het gewoon gecombineerd! (Nou ja, mijn vader althans!) En gelukkig hebben we hamburgers! Want dat vind ik lekker van de barbecue, er gaat niks boven een gebarbecuede hamburger, met brabecuesaus (of cocktailsaus)! (Maar ik eet dan ook graag vlees, maar vegetarisch eten heb ik geen problemen mee hoor!)

Ook heb ik het met de vriendin van mijn broertje over stichting Doe een wens gehad en dat een vriendje/klasgenootje van de basisschool een keer daaraan meegedaan had en dat hij toen een dag mocht meedraaien met de politie! De rest van (de jongens) in de klas jaloers! Want politie was toen het absolute droomberoep van basisschooljongens! (Nu is dat meestal influencer!) De vriendin van mijn broertje heeft nooit meegedaan aan doe een wens, maar wel iets soortgelijks: De Opkikkerdag van Stichting Opkikker!

Ik vond het erg leuk dat mijn broertje en zijn vriendin langs zijn gekomen!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Het duurt nog 6 dagen tot ik mijn nieuwe knuffel krijg en ik heb nog geen voornaam bedacht! Weten jullie een leuke jongensnaam? (mijn nieuwe knuffel is een jongen en de tweelingbroer van Joshua) Laat het me weten in een reactie!

Eén gedachte over “Mijn broertje en zijn vriendin zijn vandaag langs geweest”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: