Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Luc Nefario en Terrence, de beste vrienden

Beste lezers,

Gisteren heb ik een stukje geblogd over wat de periode tussen 2009 en 2013 voor mij betekend heeft en vandaag wil ik daarop doorgaan met twee karakters die ik in die periode bedacht heb; namelijk Luc Nefario en Terrence Lewis.

Luc Nefario en Terrence Lewis zijn al beste vrienden sinds de basisschool! Ze hebben elkaar in de kleuterklas leren kennen en zijn daarna nooit meer uit elkaar gegaan (oké, Terrence en Luc Nefario hebben niet bij elkaar op de middelbare school gezeten, daar kom ik nog op terug) En later toen ze in de bovenbouw van de basisschool zaten kwam Aukje, het nieuwe buurmeisje van Terrence, ook nog bij hen op school. Luc Nefario en Terrence Lewis wonen nu allebei in het penthouse van Luc Nefario. Maar vroeger woonde Luc Nefario op Plein 1944 in een appartement, waar zijn familie nog steeds woont, en Terrence en Aukje woonden in Malden. Later zijn ze samen gaan wonen in een penthouse, wat de vader van Luc Nefario voor hem liet bouwen.

Terrence en Luc Nefario lijken qua persoonlijkheid heel erg op elkaar, ze houden allebei van games, animeseries en andere nerd dingen. Maar Terrence is wat serieuzer dan Luc, en ook meer een casanova, Terrence laat geen kans onbenut om met meisjes te flirten en rolt van de ene relatie in de andere, ook heeft Terrence geen probleem met sporten, wat Luc Nefario wel had (Niet meer sinds hij met Lyndsay en later Takuma is gaan fitnessen).

Hoewel Luc Nefario tijdens zijn middelbareschooltijd wel contact onderhield met zijn twee jeugdvrienden. Was het niet meer zoveel als voorheen, omdat Luc Nefario niet naar dezelfde middelbare school ging als Terrence en Aukje. Luc Nefario ging namelijk naar een school voor speciaal onderwijs en hij had het daar de eerste 4,5 jaar wel leuk, maar het laatste halfjaar had hij een soort Koude Oorlog met Elina, een Russische klasgenote van hem. En wat moet je dan, als Amerikaan! Ja, inderdaad, de rest kunnen jullie zelf wel invullen!

Ja, jullie lezen het goed, de familie van Luc Nefario komt uit de VS! Zijn grootouders hebben namelijk een pizzarestaurant in New York City, maar toen zijn vader zijn moeder ontmoette emigreerde hij naar Nederland! Terrence’s familie is Brits, voor als jullie willen weten waar hij vandaan komt!

Dit was dus wat informatie over mijn alterego en zijn vriend (dus mijn denkbeeldige vriend) zo rond 2010!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wisten jullie dat mijn vader ooit in de krant heeft gestaan met zijn schilderhobby? Stel dat ik ooit in de krant kom met mijn blog! Dan krijgt iedere volger van mij €100! 😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: