Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Nog maar een dag…….

Beste lezers,

Jullie lezen het goed, het duurt nog maar een dag tot ik mijn nieuwe knuffel (voor April) krijg. Ik heb het met mijn ouders op een akkoordje gegooid. Oorspronkelijk zou ik m pas op 1 april krijgen, maar nu krijg ik m op 31 maart als ik naar bed ga. Dat is een schrale troost! Ik wou m eigenlijk al eerder!

Maar morgen (of vrijdag) wordt hij pas echt geintroduceerd! Dus jullie moeten nog even wachten! Ik wou eigenlijk een countdown timer hier neerzetten maar ik weet niet hoe dat moet dus daar moet mijn vader me dus even bij helpen!

Maar willen jullie een sneak peek van mijn nieuwe knuffel?

Hij is best schattig toch, of niet? Ik vind het nog steeds jammer dat mijn vader zo recalcitrant is en begint te zeiken over “principes” toen ik hem vroeg of ik m eerder mocht hebben! Of ben ik het die recalcitrant is? 🤔

Maar al dat wachten is nu eindelijk afgelopen! Morgen om 10:30 PM MET (Midden-Europese Tijd) is ie van mij! Maar omdat niet iedereen de MET gebruikt zet ik het er ook nog bij in de Britse, Californische, en de tijd die ze in New York gebruiken! 9:30 PM Britse Tijd. 2:30 PM Californische tijd en 5:30 PM New Yorkse tijd! Met een countdown timer was dit niet nodig geweest!

En tot die tijd houd ik de aardvarken knuffel van mijn vader gegijzeld! Moet ie maar niet zo stom doen!🤪😜

En op 3 April krijg ik weer een nieuwe knuffel, wat dan is mijn vader jarig en hij oefent om Sinterklaas te worden! Hoewel Sinterklaas de cadeautjes niet gaf op zijn verjaardag maar op zijn sterfdag, al denken veel mensen dat Sinterklaas de cadeautjes uitdeelt op zijn verjaardag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb ook al bedacht welke knuffel ik in mei wil gaan kopen! Het is deze geworden! Of ten minste, het is die als ik m niet al van paps krijg op 3 april!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: