Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik droomde laatst……….

Beste lezers,

Laatst droomde ik iets heel raars! Ik droomde namelijk dat een paar oud-klasgenoten van de middelbare school mij hadden getraceerd en mij begonnen te pesten en treiteren terwijl ik bij TriUnity bezig was! Het begon met moonen en toen gingen ze me uitlachen en zeggen dat ik “gay” was en uiteindelijk hadden ze ineens molotovcocktails bij zich waarmee ze het gebouw waar ik werk mee gingen bestoken! Best raar toch? En toen werd ik wakker!

En wat nog het meest frappante was, eerder die dag had ik het met een begeleider over precies die mensen gehad ! Zou ik in die droom iets aan het verwerken kunnen zijn? Of heeft het toch een diepere oorzaak!

Misschien dat ik die klasgenoten gewoon mis en dat ik zin heb in een reünie, maar volgens een van de begeleiders hier is die kans net zo groot als dat er alcoholin eem alcoholvrije Radler zit! 0,0% dus! (Hoewel ik het wel leuk zou vinden als er daadwerkelijk een reünie werd georganiseerd! Het liefst bij het gebouw van TriUnity!)

In ander nieuws: Voor als je het nog niet door had, ik krijg vanavond een nieuwe pluche! Dat is toch best wel cool! Gewoon eerder dan April! Krijg ik mijn nieuwe pluche die ik eigenlijk pas in April mocht hebben! Val ik weer met mijn neus in de boter! Morgen komt er meer over die nieuwe pluche!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen is het ook 1 April en ik weet echt niet welke grappen ik moet gaan uithalen! Ik ben echt totaal leeg wat grappen betreft! Ik ga morgen het liefst gewoon lekker Sims spelen! Zoals ik dat altijd doe! Maar mochten jullie nog sugggesties hebben voor goede grappen, laat ze dan achter in de reacties! Trouwens, waar komt 1 April überhaupt vandaan? Dat zou ik moeten uitzoeken voor Luc’s Weetjeshoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: