Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisteren was echt een superleuke dag!

Beste lezers,

Gisteren was echt een superleuke dag! Maar dan ook echt. Gister zat vol leuke verassingen. Het begon eigenlijk al op de avond van donderdag toen ik mijn nieuwe knuffel eerder mocht hebben.

Ik zal je vertellen wat voor leuks ik heb meegemaakt gisteren.

Nou, eerst kwam mijn lerares Arabisch spontaan langs, ze wilde eigenlijk met mijn moeder praten, maar ze stopte eerst ook even bij mij zodat ze met mij kon praten. Dus ik heb mijn Arabisch wat bijgeschaafd en een Arabische toetsenbordinstelling op mijn laptop gezet. Ook heb ik de namen van mijn Sims-personages waarmee ik nu speel vertaald naar het Arabisch. (Nou, ja, vertaald, eigenlijk getranscribeerd, want de namen hadden geen Arabisch equivalent.)

Even later kwam een collega van me bij me en vroeg hij of hij een foto van mij mocht maken met mijn nieuwe knuffel, want een vriend van hem was fan van de serie waar die knuffel uit kwam. Ik zei dat dat mocht, mits ik ook mocht poseren op de foto, het is een erg mooie foto geworden. Kijk maar.

Oh, ja. We hebben ook Surinaamse broodjes gemaakt voor de lunch. Ik had er zelf twee op, dus daarom zaten de boterhammen die mijn vader had gesmeerd nog in mijn tas toen ik thuiskwam. Hij was er wel een beetje verbouwereerd over dat ik mijn brood niet op had, maar toen hij de reden hoorde, was hij niet meer zo verbaasd.

Ook had bij TriUnity iemand een soort mueslikoek gebakken die best lekker was! Helaas heb ik het recept niet gevraagd! Jammer!

Ten slotte, ontdekte ik in de avond dat de serie van Pokémon Black en White op Amazon Prime stond dus die ging ik gelijk kijken, want daarin komt een karakter voor dat ik erg cool vindt en waarvan ik ook een knuffel heb! Kijk hier heb ik een foto van dat karakter!

Kortom, het was een dag vol leuke verassingen en ik heb best wel een leuke dag gehad! Terwijl het zo sneeuwde en ik haat sneeuw!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb gisteren natuurlijk ook mensen in de maling proberen te nemen! Het was tenslotte 1 April, maar waarom trapt niemand meer in mijn Wereldbol-linkjes? Ook is mijn vader morgen jarig en op zijn verjaardag deelt hij altijd cadeautjes uit! Ik weet nog niet wat ik krijg, maar het is een pluche poppetje! I’m Excited!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: