Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn vader is vandaag jarig!

Beste lezers,

Zoals jullie aan de titel kunnen lezen is mijn vader vandaag jarig! Hij wordt vandaag alweer 53 jaar jong! (Niet tegen hem zeggen dat ik hem oud vind he?) en zoals altijd deelt hij op zijn verjaardag cadeautjes uit “omdat hij oefent om Sinterklaas te worden”. Hoewel Sinterklaas niet op zijn verjaardag de cadeautjes uitdeelt, maar op zijn naamdag, ook al denken veel mensen dat Sinterklaas op zijn verjaardag de cadeautjes uitdeelt! Maar dat is voer voor een andere blogpost, ooit een keer.

Maar ook ik had voor mijn vader een cadeautje gekocht, een blouse van Wolf Blitz met het schilderij “De val der opstandige engelen” van Pieter Bruegel de Oude er op! Ook mijn moeder en mijn broertje hadden cadeautjes gegeven, en daarnaast ook gekregen!

Zo had ik een nieuwe knuffel gekregen, die ik Hillary Smith genoemd heb, en een boek over Scandinavië! (Dat boek had ik een dag eerder ook al als e-book gekocht! Dus dat vond ik best handig, kan ik toch doorlezen als mijn telefoon leeg is! Want ik vind het best een leuk en interessant boek! Het is een non-fictie reisverhaal waarin de schrijver de Scandinavische cultuur aan de kaak stelt! Maar ja, ik ben best wel dol op dat soort boeken, ik kan ook erg genieten van programma’s als 3 op Reis en Reizen Waes. Want ik ben zelf ook best wel reislustig!)

Maar het meest blij ben ik met mijn nieuwe knuffel Hillary, die ik toen ik dr vanmorgen kreeg gelijk op de Sims heb gemaakt en daar is ze een geheim agent die samen in een huis woont met haar beste vriend Luc Nefario, ook is ze de kleindochter van Winston Smith uit het boek 1984. Ze wonen in een aangepaste versie van het huis uit Totally Spies!

Een foto van mij met mijn nieuwe knuffel Hillary. En oh, ja, PAP IK KRIJG NOG EEN FLES IJSTHEE EN EEN ZAK DORITOS VAN JE!

Waarom dat over die ijsthee en die zak Doritos in de beschrijving van de foto staat? Omdat ik had gewed met mijn vader dat ik deze pluche zou krijgen! En nu is hij mij dus een zak Doritos en een fles ijsthee schuldig!

Maar bovenal…….. HAPPY B-DAY DAD! YOU’RE THE BEST DAD IN THE WORLD!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wou vandaag samen met mijn nichtje iets lekkers voor paps maken omdat hij jarig is, maar mijn nichtje heeft vanavond nog een andere verjaardag! Dat vind ik best jammer! 😞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: