Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik moet er weer aan wennen dat je nu weer met meer mensen bij elkaar mag komen!

Beste lezers,

Gisteren was de verjaardag van mijn vader en natuurlijk was er ook een feestje! Leuk, zou je denken. Maar ik vond het kei-druk, ik moet er gewoon weer aan wennen dat je met meerdere mensen op een dag bij elkaar mag komen. Toen ik jarig was, in januari, mocht je maar met 3 of zo mensen op bezoek komen per dag. Dus wat deden we: mijn verjaardag uitbreiden over meerdere dagen! Ik dacht dat het bij mijn vader net zo zou gaan, maar niet was minder waar. Het werd gewoon weer een ouderwets gezellig (en druk) feestje.

Daarbij, was ik wel de gangmaker op het feest, hoorde ik later. Want ik was in plaats van boven te gaan Sims spelen, beneden er bij komen zitten en heb lekker gezellig voor iedereen drinken en zo gepakt! En meegesnoept van de hapjes!

Op een gegeven moment werd het wel te druk, toen ben ik ook naar boven gegaan om te Sims spelen. Maar even later kwam ik toch weer terug om mijn nieuwe knuffel nog even te showen!

Ook mijn nichtje – sorry, nicht- was er, maar zij en haar vriend bleven maar heel even. Want ze hadden ’s avonds nog een andere verjaardag! Dat vond ik erg jammer! Eigenlijk had ik graag met haar iets willen koken voor mijn vader omdat hij jarig is! (of tenminste, dat had ik ’s ochtends bedacht!) Uiteindelijk hebben we een soort goulash/groentesoep gegeten.

Het was dus eigenlijk een best wel een leuk en gezellig feestje!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Gister viel ik goed door de mand. Ik was namelijk aan het oreren over hoe mijn ex niet origineel en creatief was in de Sims en zij alleen maar personages van tv-series die zij leuk vond maakte in de Sims (The Big Bang Theory bijvoorbeeld)! Maar toen constateerde mijn vader dat ik op Sims precies hetzelfde doe, met mijn knuffels namaken, dat zijn tenslotte ook karakters van andere games/tv-programma’s/animes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: