Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat doe ik als ik in een dipje zit?

Beste lezers,

Veel mensen die ik ken zitten op dit moment in een dipje. Het zal het weer wel zijn of zo. Maar……….. wat doe ik als ik me een keer niet lekker in mijn vel voel? Nou dat ga ik jullie vandaag vertellen!

Ik ga dan dingen doen waar ik vroeger blij van werd, bijvoorbeeld filmpjes kijken van games die ik vroeger speelde, maar de games zelf spelen is ook heel leuk. De game waarnaar ik dan het meest uitwijk is Rabbids Go Home, omdat ik die game leuk vond vroeger (en ik vind m nog steeds leuk!) en omdat die game (dat bleek later) vol zit met “satirische sneren naar de moderne mens als slaafse volgeling van regels en reclame”, die ik vroeger niet begreep, maar nu ik wat ouder ben en zelf ook amateur-satiricus ben wel. Ik zeg zelf ook wel eens dat Rabbids Go Home mijn verzinwereld zo heeft beïnvloed dat die stad uit dat spel dezelfde stad is als waar mijn Simsverhalen zich afspelen.

Ook Paper Mario: The Thousand-Year Door en Super Paper Mario-filmpjes vind ik heel leuk om te kijken als ik in een dipje zit. Dat zijn ook twee games die ik vroeger speelde. Verder vind ik het dan ook leuk om mijn oude tekeningen weer te bekijken en die verhalen dan te “moderniseren” en de personages na te maken in de Sims. Daar heb ik ook veel lol van. Of ik ga gewoon Simsen met de families die ik al had.

Of ik ga Nederlandstalige muziek luisteren, wat ik vroeger ook veel deed! Vooral Aukje Fijn en Fouradi zijn dan favoriet!

Dus dat doe ik als ik in een dipje zit, teruggrijpen op leuke dingen van “vroeger”.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De links van Rabbids Go Home en de Paper Mario games leiden naar filmpjes over de twee games, terwijl de links van Aukje Fijn en Fouradi leiden naar mijn favoriete nummers van die twee artiesten! Veel plezier met kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: