Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Je raadt nooit wat ik vannacht gedroomd heb!

Beste lezers,

Ik droomde vannacht iets heel geks, nee, echt, het was heel gek! Ik was ergens en toen werd ik geïnterviewd door iemand over een oud-klasgenoot van mij van de basisschool die ook net als ik verhalen schreef! Raar toch? Dat ik daar over droom! Waarom zou dat zijn?

En toen werd ik wakker met mijn knuffel nog in mijn hand, het duurde even voordat ik weer ging slapen en toen ik voor de tweede keer in slaap viel droomde ik dat ik midden in een verhaal zat wat ik lang geleden (op de middelbare school) had verzonnen! Dat was best gek!

In ander nieuws: Een vriendin die ik al een tijd niet meer heb gesproken kwam langs bij TriUnity om koffie te drinken! WTF?!? Ze had toch last van de nasleep van Corona? Maar dat was volgens haar alweer voor een groot deel voorbij! Toen hebben we afgesproken om een keer naar het Nationaal Openluchtmuseum in Arnhem te gaan en een beetje gekletst over eten, knuffels en Sims!

En dat was geen droom, maar echt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen zagen mijn ouders ineens dat ze rood stonden (als in geld op de bank!) Dus waarschijnlijk woon ik binnenkort in een kartonnen doos onder de brug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: