Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe maak je zelf waterijs?

Beste lezers,

Ik zat net een Raket-ijsje te eten en toen bedacht ik bij mezelf:Zou je zoiets ook zelf kunnen maken? Dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Volgens mij is het gewoon een kwestie van frisdrank invriezen en gaan! Toch? Of niet?

Stel dat ik zelf een waterijsje mocht bedenken dan zou ik voor Ice Tea ijs gaan! Want volgens mij is dat er nog niet! En ik vind Ice Tea gewoon heel lekker! Hoewel een Calippo Cola ook best smakelijk is!

Maar waarom zat ik nou net een waterijsje te eten? Nou een paar bouwvakkers of iets dergelijks zijn hier al een tijd aan het klussen en omdat wij bij TriUnity steeds water voor ze haalden wouden ze nu iets terugdoen! En ze hadden nog ijsjes over en ik mocht er een hebben! Ik zeg geen nee tegen eten! (Maar ik ben dan ook best een veelvraat.)

Ook heb ik vandaag mijn knuffels Swan en Joshua bij die ik op Sims in een appartement heb gezet wat is gebaseerd op een van de appartementen uit GTA Online. Daar ga ik vanmiddag dus verder mee op Sims! Ook Swans vriendin woont bij hen in het appartement! Het appartement is heel modern ingericht!

Maar bestaat er dus zoiets als Ice Tea ijs? Of heb ik net een gat in de markt gevonden? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wou eigenlijk een verhaal schrijven vandaag over Swan en zijn familie en vrienden, maar ja, daar heb ik Sims voor nodig en ik mag pas om 3 PM gaan Simsen. Dus daarom maar dit blogje over waterijs, want ik kreeg een waterijsje en bedacht me: Hoe zou je dat zelf kunnen maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: