Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Swan en zijn vrienden

Beste lezers,

Ik heb weer een nieuw Sims verhaal bedacht wat ik graag met jullie wil delen! Het gaat over Swan Lewis, een van mijn knuffels, en zijn vrienden. Ik ga vandaag wat over hen vertellen.

We beginnen met onze hoofdpersoon, Swan Lewis. Swan komt uit Azië maar heeft zijn hele leven al in Center City gewoond bij Robert Lewis en zijn familie (door wie hij geadopteerd is). En nu denk je misschien: “Is Swan geen meisjesnaam?” Het antwoord is nee, de naam Swan blijkt na onderzoek door mij een uniseksnaam te zijn. Maar goed, hierover kunnen we nog uren discussiëren. Swan is een best wel slimme jongen, ook is hij best wel knap (ook al vinden sommigen m op Kim Jong-un lijken) en hij houdt ook erg van videogames. Hij wil graag schrijver worden, en daar doet hij heel erg zijn best voor. Hij wil namelijk een boek gaan schrijven over de avonturen die hij beleeft met zijn beste vriend Joshua de Leeuw! Alhoewel Swan op de middelbare school veel gepest werd is hij toch goed terechtgekomen!

Dit is Joshua de Leeuw. De beste vriend van Swan. Hij komt uit een gezin wat toegewijd is aan het communisme en Rusland, maar hij is de enige die niks met al die communistische idealen heeft. Hij heeft meer iets met de USA en de Randstad. Daarom is hij naar Center City verhuisd. Hij heeft nog af-en-toe contact met zijn familie en dan vooral met zijn zus Lisa en zijn moeder. Zijn vader en zijn andere zus Eline ziet hij niet meer omdat die zich volledig hebben afgezonderd van hem sinds hij is ” overgelopen naar de vijand” (lees: naar de Randstad is verhuisd.) Joshua is avontuurlijk en verder heel erg slim en creatief. Ook is hij best vriendelijk. Maar als hij boos of angstig is (zoals tijdens de COVID-19 pandemie) komen er toch hele radicale ideeën uit hem (zoals het leger inschakelen om zo mensen binnen te houden tijdens een lockdown of een burgeroorlog willen starten om zo Nederland communistisch te maken!) Zijn familie komt uit Wijchen. Hoewel hij geen rol speelt in mijn aankomende boek “De Club van Wijchenaren”. Maar hij woont nu samen met zijn vrienden in Center City.

Dit Kumatora Osohe. Ze is misschien nogal, uhm, apart te noemen. Ze is een jongensmeisje die best wel stoer is, dus ze is best wel anders dan de meeste andere meisjes in Center City. Maar daarom vindt Swan haar ook zo leuk, want Swan had op de middelbare school verkering met een echt meisjesmeisje en dat beviel niet goed, to say the least! Maar Kumatora past veel beter bij Swan omdat ze allebei van gamen houden en van avontuur. Ze speelt vooral graag GTA en andere adventure games. Ze is gebaseerd op een karakter uit een game.

Dit is Lana de Wit. Lana is de vriendin van Joshua en voordat ze Joshua heeft ontmoet had ze al een heel zwaar leven achter de rug (lees hier maar). Maar nu met Joshua heeft ze haar leven weer op orde en ze is nu een romanschrijver die jeugdboeken schrijft over van alles en nog wat. Ook is Lana erg slim en dat gebruikt ze in haar boeken. Lana is verder erg perfectionistisch, maar wel erg aardig! By the way, ik heb Lana niet zelf bedacht, maar een klasgenote van de basisschool, ik heb het karakter alleen maar “geleend” en verbeterd.

En dan nu het huis. Het huis is een luxe appartement in een appartementencomplex wat ik het beste zo kan omschrijven: “Een groot open ruimte appartement, met moderne decoraties en goede verlichting. Beschikt over een grote woonkamer met een open keuken, een grote slaapkamer en een middelgrote badkamer. Heeft tevens een aparte indeling voor de kast en een kleine studio bij de entree. Bevat een groot panoramisch raam waarmee je de omringende wereld kan zien. Gebruikt wat bezittingen van Franklin’s huis op 3671 Whispymound Drive.”

Maar een foto zegt meer dan 1000 woorden zeggen ze altijd dus hier wat plaatjes.

Het complex, gezien vanaf de voorkant.
Het appartement van Swan en zijn vrienden. Dit is de eerste etage.Hier zitten de keuken, de eetkamer, de woonkamer en het kantoor.
Het appartement van Swan en zijn vrienden, dit is de kelder met slaapkamers en badkamer.

En dan is er nog een appartement wat niet gebruikt wordt.

Zo ziet het appartement eruit.

Wisten jullie trouwens dat het appartement van Swan en zijn vrienden gebaseerd is op een Appartement uit de game GTA Online?

Wat vinden jullie van Swan en zijn vrienden (en hun appartement)? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen zat ik naar het liedje “Aan de Kust” van BLOF te luisteren en toen kreeg ik een idee voor een parodie songtekst: “In de Stad”. Wat vinden jullie daarvan? Moet ik dat doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: