Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Paasblogje!

Beste lezers,

Het is weer Pasen en morgen heb ik een paasbrunch bij de familie van mijn moeder, en ik moet toegeven………… Ik heb er niet echt zin in! Waarom niet? Ik moet weer wennen aan dat verplichte sociale zogenaamd “gezellige” gedoe met familie! Laat me gewoon mijn virtueel volk besturen! Ik heb geen behoefte aan gesprekken met mensen over onderwerpen die mij niet interesseren, of die me geen barst kunnen schelen! Laat me gewoon alleen met mijn Sims!

Ik denk persoonlijk dat de coronacrisis hiervan de oorzaak is! Daardoor ben ik het niet meer gewend om met grote groepen samen te komen. Ik doe nu (sinds corona) veel meer dingen alleen of online, waar ik gewoon dingen kan doen op mijn eigen tempo en in mijn eigen ritme! Ik ben het gewoon niet meer gewend zo’n paasbrunch (of familiefeest, of whatever!) Ik zeg doe zoiets lekker online via Zoom of Teams of zo! Ik vond het tijdens Corona eigenlijk wel lekker, even niet al dat gedoe! Gewoon, lekker, Sims spelen, zonder gedoe!

Maar dit jaar is alles weer ” terug naar het oude normaal” en moet er dus ook weer een paasbrunch georganiseerd worden zoals voor Corona het geval was ieder jaar! Ik was net aan het ” nieuwe normaal” gewend, moet het weer anders! Verdorie!

Maar ik kijk er wel naar uit om mijn neefjes weer te zien! En met hun te kletsen over voornamelijk Pokémon en mijn pluches! Waarom moeten volwassenen het over zulke saaide dingen hebben zoals het conflict in Oekraïne? Wat boeit ons Nederlanders (behalve ons kabinet!) het nou eigenlijk echt? Daarom klets ik veel liever met mijn neefjes, die hebben het nog ten minste over interressante dingen zoals Games en zo!

En die zijn ten minste nog geïnteresseerd in mijn virtuele volk! Gelukkig mag ik mijn laptop meenemen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S.

VROLIJK PASEN! Ik had vroeger een keer een paaskaart gemaakt op de pc in de klas, maar de foto die ik toen gebruikte is helaas onvindbaar! Daarom deze paaskaart van Pokémon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: