Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een toppie Tweede Paasdag gehad!

Beste lezers,

Tweede Paasdag was top. In eerste instantie had ik niet zo’n zin in de paasbrunch maar uiteindelijk heb ik het toch heel leuk gehad! En dat komt door De Sims 3. Huh, wat? De Sims 3? Speel jij dat nog? Ja, weleens! Als ik er zin in heb, en dit is mijn verhaal over hoe ik De Sims 3 opnieuw leuk heb gemaakt!

Ik zat wat op de Sims 3-site aan te kloten, en toen ag ik dat ik gratis Sims Points ofzoiets kon krijgen! Soort virtuele currency die je in een virtuele Store uit kon geven aan stuff! Dus dat heb ik gedaan en toen heb ik o.a. een tablet en een nieuwe tropische wereld gekocht voor mijn Sims! Cool, toch?

En toen zag ik ook nog dat voor De Sims 3 er ook een soort Galerij was! En daar ging ik natuurlijk even een kijkje nemen en toen kwam ik een karakter uit Totally Spies tegen die ik dus gelijk heb gedownload! Dat karakter was Terrence Lewis by the way, klik op de link om meer over hem te weten te komen!

Toen heb ik voor hem ook nog even een gezin gemaakt! Gebaseerd op de Taksi- en Sisiverhalen die ik hier op het blog al meerdere malen heb aangehaald! Ik heb zelfs de persoon met wie ik die verhalen heb bedacht een appje gestuurd waarin ik om een foto vroeg, zodat ik haar kon maken in de Sims en ik iemand had die de rol van de moeder van Taksi en Sisi wilde spelen.

De familie van Terrence!

Daar ga ik dus straks om 3 PM verder mee! Maar misschien als ik mijn begeleider heel lief aankijk mag het zometeen al! Maar wat vinden jullie van deze familie? Laat het me weten in de reacties!

Verder was ik gisterenavond ook mijn medicatie vergeten in te nemen, zo druk was ik met Sims! Dat was best dom! Toen kon ik dus niet in slaap komen (Uiteindelijk vanmorgen uitgeslapen!)

Fijne dag verder,

Lucas

P..S. Er komen nog twee karakters bij deze familie, namelijk Joshua en Karin Davis! En ook nog een hond en een kat! Maar eerst zometeen het huis inrichten!

2 gedachten over “Ik heb een toppie Tweede Paasdag gehad!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: