Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vanavond ben ik met mijn ouders naar de stad geweest!

Beste lezers,

Vanavond was echt een topavond, want ik ben met mijn ouders naar de stad geweest! En dan hoor ik je denken “Maar Lucas, je vond met je ouders naar de stad gaan toch een hel?” Ja, dat is normaal ook zo, maar dit keer niet, want het was zondag en avond en dat betekende dat de meeste winkels dicht waren en dat er dus niet geshopt kon worden. Ja, mijn moeder moet nog even naar de Kruidvat voor wat pillen, maar dat was niet zo erg! Toen ben ik bij het schepsnoep gaan kijken! En ik ben een Nederlander, dus ik heb alleen gekeken, niet gekocht, het is dus niet zo dat ik straks om 8:30 PM (Als ik altijd een snack mag pakken) een zakje zelf geschepte snoepjes van de Kruidvat tevoorschijn tover en die ga opeten! Sowieso denk ik dat ik mijn 8:30 PM-snack oversla dit keer, want ik zit nog vol van het diner!

Mama, mama, er lopen duivels in de stad!

Wel kwam ik deze twee duivels tegen terwijl we door de stad liepen, ik moest er natuurlijk een foto van maken voor op dit blog! En er een leuke tagline bij verzinnen! (de Tagline is overigens een inside joke van iets wat mijn moeder heeft meegemaakt toen ze nog een klein meisje was, er zaten toen namelijk duiven bij hun in de tuin en toen zei ze tegen haar ouders dat er ” duivels” in de tuin zaten!😂)

Daarna zijn we gaan eten bij Biessels, een café-restaurant in het centrum van Nijmegen, waar ik van een lekkere Capaccio-salade genoot en daarna zijn we als toetje nog even een Heldro-ijsje gaan halen en ik nam er natuurlijk een met heel veel chocolade! Heldro vind ik, en dan ben ik heel eerlijk, nog altijd minder dan Clevers!😜 Maar jullie weten het, ik ben en blijf een veelvraat die zo’n beetje alles lekker vindt!

Verder kwamen we tijdens het eten ook nog Pieter Derks tegen, hij was boodschappen aan het doen. Jammer dat ik Donnie Smits niet bij had, want anders kon ik aan mijn knuffel Donnie laten zien op wie hij deels gebaseerd was! (Ik had Luc Nefario en Aukje van Hees bij, voor als je het wil weten! Die twee gaan morgen ook mee naar TriUnity!)

Donnie Smits (en Luc Nefario, en Aukje van Hees!)

Ik had dus best een leuke avond in de stad, nu ga ik lekker de Sims doen, als kers op de taart, want dat heb ik vanmiddag voordat we naar de stad gingen niet gedaan, ik heb de hele middag met mijn Chromebook in de tuin gechilled!😎

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hebben jullie deze drie liedjes al gehoord? Ik vind ze echt supergrappig, ik heb ze van een vriendin die ze me vandaag toegestuurd heeft via WhatsApp!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: