Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws!

Beste lezers,

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws, wat willen jullie als eerste horen, het goede nieuws of het slechte nieuws? Afijn, laat ik maar met het slechte nieuws beginnen.

Ik ben bij mijn schrijfcursus van de LOI eruit gekickt toen ik er vanmorgen aan wou beginnen, dat was best jammer, dus nu moet Janneke en mama naar de LOI bellen om ervoor te zorgen dat ik weer bij die cursus kan! Ik hoop dat het lukt!

Dan nu het goede nieuws: ER KOMT EEN NIEUWE CONCURRENT AAN VOOR DE SIMS! De details zijn nogal vaag maar deze nieuwe game lijkt zich op multiplayer te richten! Ik vind (van wat ik ervan gezien heb) het er wel leuk uitzien en heb m ook maar gelijk op mijn Steam-wishlist gezet! Kan ik m makkelijk terugvinden als ie (ooit) uitkomt! Ik hou het in de gaten!

En nog meer goed nieyws: Ik heb met mijn ouders afgesproken dat ik morgen al mijn knuffel voor mei mag kopen! Ik heb ook al meteen bedacht welke het wordt; het wordt deze knuffel. Mooi, he? Voor mensen die iets visueler ingesteld zijn hier een plaatje:

Ik heb ook al een naam voor deze knuffel bedacht en een backstory; de naam is Nate West en de backstory kun je hier lezen.

Ik heb dus best wel veel zin in morgen, ook omdat ik dan vrij ben! Morgen wordt amazing!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Na het lezen van dat over Sims heb ik erg veel zin om te Simsen, zouden mijn begeleiders het goed vinden als ik na de lunch ga Simsen? Ik ga het even met ze overleggen! Ook heb ik zin om te Simsen omdat ik gisterenavond in slaap viel en bijna niet heb kunnen Simsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: