Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat duurt het godsgruwelijk lang…….

Beste lezers,

Zoals jullie weten heb ik gisteren een nieuwe knuffel besteld op Bol.com en wat duurt het lang voordat ie er is. Ja ik weet dat het gisteren Koningsdag was en dat alles dus een dag dicht was, maar voor nieuwe knuffels heb ik weinig geduld en die wil ik meestal NU METEEN! (Net als nieuwe Simspaketten trouwens!)

Ik bedoel, ik heb nog niet eens een mailtje gehad dat de knuffel verzonden is, nog niet een een linkje om het pakketje te tracken. Ik vind dat het dus best wel traag gaat, maar er staat ook dat die knuffel dus ook pas vrijdag zou komen met de post! Dus wat niet is kan nog komen!

Willen jullie een sneakpeek welke knuffel ik heb besteld? Komt ‘ie!

Ik heb ook al een naam en een backstory voor die knuffel. De naam is Nate West en de backstory kun je hier vinden! Misschien dat ik nog een uitgebreidere backstory ga schrijven ooit! Maar voor nu moeten jullie het hiermee doen! Dus zet je zonnebril op en deal with it!

Wat sowieso wel gaat komen is een foto in een bushokje!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn boek de Club van Wijchenaren is bijna af! Alleen nog de tekeningen! De Club van Wijchenaren heb ik geschreven om af te rekenen met de ideeën die ik had in het laatste halfjaar van mijn middelbare-schoolperiode! De slechteriken in dat boek hebben de ideeën die ik toen had en de helden de ideeën die ik nu heb! Ik kan niet wachten tot het af is en ik hier op dit blog kan melden dat het op Wattpad staat! (Wattpad is een online service waarop amateurschrijvers hun zelfschreven boeken kunnen publiceren, het wordt veel gebruikt voor fanfiction) Ook kan ik niet wachten tot volgende week woensdag 4 mei, want dan ga ik met een vriendin naar het Openluchtmuseum in Arnhem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: