Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik krijg vandaag een nieuwe knuffel!

Beste lezers,

Gisteren hebben jullie kunnen lezen dat ik het lang vond duren tot mijn nieuwe knuffel er was, maar gisteren rond 5 PM kreeg ik dan eindelijk een bericht van Bol.com dat mijn nieuwe knuffel verzonden was via PostNL.

Yes, dacht ik toen. Nu zal het niet meer lang duren voordat Nate (zo noem ik de knuffel) bij ons intrekt. En dan kunnen we Sims-verhalen met hem gaan verzinnen. Ik heb ook al een backstory voor Nate geschreven. Je vindt m door op zijn naam te klikken aan het begin van deze alinea. Ik heb er zo’n zin in dat ik die knuffel heb/ga krijgen.

Ook heb ik Nate al op Sims gemaakt, daar woont hij samen met Donnie en Aukje (Donnie’s vriendin) in een loft, hier kun je zien hoe die loft eruit ziet. Het is een luxe ingerichte loft met veel moderne meubels.

Naast die loft ga ik waarschijnlijk nog meer appartementen in de Sims nabouwen uit dat spel, zoals het appartement van Natural Harmonia Gropius en zijn vriend. En het penthouse van de familie Cleveland!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben sinds vandaag muziek aan het luisteren van een game (Wario: Master of Disguise) die ik vroeger als kind veel speelde! Het is best mooie muziek! Al zeg ik het zelf! En de game was ook best leuk! Al bakte ik er zelf helemaal niks van! En hoe kwam ik aan die game vraag je? Ik had zo’n gehackt kaartje wat toen helemaal de bom was waarop je meerdere spellen kon zetten die je dan kon spelen op je Nintendo DS! Je weet wel zo’n R4-kaartje (of iets soortgelijks)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: