Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Interview met Nate West

Beste lezers,

Ik heb sinds vrijdag een nieuwe knuffel en om jullie hem beter te leren kennen, heb ik bedacht om een interview met hem te houden. De naam van de knuffel is Nate West en hij is 23 jaar oud. Hier is een foto van hem.

Vraag 1. Vertel eens wat over jezelf.

Nate: “Ik ben Nate West. Ik ben 23 jaar oud. Ik houd van computerspelletjes spelen, politiek en nog veel meer dingen. Vroeger was ik communistisch maar dat ben ik nu wat minder. Ik heb 1 broer, Link, en een zusje, Rosa.”

Vraag 2: Wat wil je nog bereiken?

Nate: “Ik wil van Katoren, mijn thuisland, een communistische staat maken, of , nou ja, dat wou ik, nu ben ik geheim agent en zit ik achter de Nefario maffia aan, een maffiafamilie die berucht is in Nijmegen.”

Vraag 3: Wat is je favoriete muziek?

Nate: Ik hou van best wel veel muziek, maar vooral van housemuziek uit de jaren 90.

Vraag 4: Wat zoek je in een man/vrouw?

Nate: “6Ik ben liever single dan dat ik me bind aan een man of vrouw, vrouwen lijken me teveel werk. Ik heb wel een vriendinnetje gehad toen ik in Wijchen woonde, maar die zeurde teveel en die heb ik gedumpt. Daar was ze erg boos over.”

Vraag 4: Waar woon je nu?

Nate: “In Nijmegen, samen met mijn vrienden Luc Hopman en Swan Brown en mijn broer Link in een loft. Het is een hele mooie loft. Echt heel mooi.”

Vraag 5: Heb je huisdieren?

Nate: “Mijn vriend Luc heeft een Fennekin genaamd Freekje, maar zelf heb ik geen huisdieren.”

Vraag 6: Wat vind je van Wereldbol?

Nate: “VERSCHRIKKELIJK. ZET UIT.”

Vraag 7: Waar heb je op school gezeten?

Nate: “Op het Center City High School for Special Education. Daar heb ik ook Luc Nefario ontmoet, met wie ik nu nog steeds contact heb. Toen ik op de basisschool zat woonde ik nog in Unova.”

Vraag 8: Dus je komt niet uit dit gedeelte van Katoren?

Nate: “Nee, maar mijn ouders zijn erheen ge-emigreerd omdat mijn vader en moeder graag op een boerderij wilde wonen. In eerste instantie vond ik dat niet leuk, maar toen ontmoette ik Luc en Swan.”

Vraag 9: Hoe heb je Luc en Swan leren kennen eigenlijk?

Nate: “Luc heb ik ontmoet via Luc Nefario, en Swan was (en is) Luc s vriendin. Zo dus, en toen vroegen ze of ik bij ze wou intrekken. En toen ben ik bij ze ingetrokken.”

Vraag 10: Welke games speel je graag?

Nate: “GTA, Sims, FIFA. Van alles wat!”

Vraag 11: Vertel eens wat over je familie.

Nate: “Mijn vader is een politicus en mijn moeder is een huisvrouw. Mijn vader vindt namelijk dat vrouwen achter het aanrecht thuishoren. Ik niet, ik ben veel progressiever dan hij en ik vind dat je ook best wel ook af en toe wat westerse dingen mag en kan doen. Mijn broer doet de PR voor een techbedrijf, maar eigenlijk wil hij iets met meer avontuur! Hij is een best avontuurlijk persoon. Mijn zusje zit nog op de basisschool en interesseert zich weinig voor politiek. Ze is nog vooral bezig met kinder-dingen.”

Nate en zijn broer Link!

Vraag 12: Ben je zelf ook communistisch?

Nate: “Was ik wel, maar ik ben recentelijk uit de partij getreden en heb me bij het Agentschap aangesloten. Ik vond die partij veel te conservatief. Communisme betekent namilijk niet dat je ouderwets moet zijn en een land wil wat zo wordt geregeerd als Noord-Korea. Communisme betekent dat je idealen hebt. Maar nu door de inval van Ruslands in Oekraïne heeft communisme weer een vieze bijsmaak gekregen hier in het westen. Toen ben ik er ook mee gekapt. Maar mijn ex-verloofde zit nog bij die *&⁽/%-partij en is nog radicaler geworden.”

Vraag 13: En die verloofde, zie je die nog vaak?

Nate: “EX-verloofde! Nee, die zie ik niet zo vaak meer! Ze heeft me laten vallen toen ze een betere (lees: sportievere) jongen kon krijgen!”

Vraag 14: Wat vind je van de ideeën van Joshua, ook een zelfbenoemd Communist ?

Nate: “Te radicaal, die gek wou tijdens de Coronacrisis het leger alle macht geven, en je weet het hé, als mensen eenmaal macht hebben dan laten ze die niet meer los! Dan zaten we nu in een militaire dictatuur, en dat moeten we niet hebben! Ik vind dat we het zo moeten doen als Costa Rica, ofwel: geen leger in vredestijd!”

Vraag 15: Heb je nog andere hobby s dan politiek en gamen?

Nate: “Ja, ik ga graag naar steden toe, vooral Europese steden, zoals Berlijn en Rome, vind ik heel mooi. Ik ben ook blij dat ik nu bij jou en Swan in Nijmegen mag wonen!”

Vraag 16: Je houdt dus van reizen, ben je al in veel landen geweest?

Nate: “Ik ben al in best veel landen geweest, Amerika, Griekenland, Israël, Duitsland, noem maar op. Mijn familie is heel reislustig, ik heb ook veel ooms en zo die expat zijn in veel verschillende landen!”

Vraag 17: Wil je echt geen vriendin?

Nate: “Ik zeg toch, ik ben een happy single! Ook al probeert Luc me wel vaak te koppelen, wat nooit lukt!”

Vraag 18: Heb je ooit wel eens iets gedaan wat niet mocht?

Nate: “Ja, ik heb ooit een keer de snoeppot leeg gesmikkeld als kind. Dat had ik moeten weten! Daarna was ik misselijk! En rotgeintjes! Belletje trekken, krant met drol in brand steken, dat soort dingen.”

Vraag 19: Waardoor werd je communist en waarom ben je er weer afgestapt?

Nate: “Ik werd communist door mijn verloofde die mij gouden bergen had beloofd en beloofd had dat ik leider van Nederland werd op de dag van de overname, daarom bleef ik bij haar en radicaliseerde ik heel erg. Maar toen ze kortgeleden iets beters kon krijgen heeft ze me laten vallen! En toen kapte ik met het communisme en ben ik mijn jongensdroom om geheim agent te worden gaan volgen!”

Vraag 20: Wat is je doel in je leven?

Nate: “Vroeger was dat, leider worden van een communistisch Nederland. Nu is dat, rijk en beroemd worden en gewoon een lekker leven leiden.”

Vraag 21: Mijn laptop is vandaag overleden. Welke laptop moet ik nemen als vervanging?

Nate: MacBook, MacBook, MacBook! Ik heb er zelf ook een en dat vind ik prima, mijn heler familie gebruikt Apple-producten, trouwens! Ik zou best wel graag mee willen op jouw kruistocht naar de CoolBlue-winkel in Nijmegen!

Dat wordt een beetje prijzig, maar bedankt voor het interview!

Nate: Bedankt dat ik het interview mocht geven! Het was erg leuk om een interview te geven voor Luc s hoekje online!

Hoe vonden jullie dit interview? En moet ik dit voortaan iedere keer zo doen bij een nieuw knuffelpoppetje? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dit interview is gebaseerd op dingen die ik al eerder had bedacht over Nate, dus toen ik nog op de middelbare school zat, toen had ik het karakter Nate West al bedacht, al zag hij er toen wel anders uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: