Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn laptop is kaduuk, wat nu?

Beste lezers,

Sommigen van jullie zullen al weten dat ik gisteren een – laat ik zeggen- niet zo fijne ochtend heb gehad. Mijn laptop heeft namelijk het loodje gelegd. Nee, echt, mijn gaming laptop, die ik ongeveer 3 jaar had, heeft het loodje gelegd.

Nu mag ik van geluk spreken dat ik (en mijn ouders) zo rijk zijn dat we gelijk een nieuwe konden bestellen bij CoolBlue. Voor hetzelfde geld kreeg ik een afdankertje van mijn ouders en werd het een “beter een half ei dan een lege dop”-verhaal. (Kent iemand die uitdrukking eigenlijk wel? Ik hoor m zelf bijna nooit!)

Ik mag dus van geluk spreken dat ik redelijk rijk ben (Nou ja, als je me bijvoorbeeld vergelijkt met Elon Musk dan ben ik arm, maar vergeleken met een gemiddeld gezin uit een achterstandswijk ben ik redelijk rijk!) en in Nederland woon! Want ik denk niet dat iemand uit Oekraïne nu aan een nieuwe laptop kan denken!

In ander nieuws, ik ga morgen naar het Openluchtmuseum in Arnhem met een vriendin, ook wordt er vanavond iets nieuws van Sims aangekondigd. Ik heb in beide erg veel zin. Net als in mijn nieuwe laptop die vanavond wordt bezorgd. (Ik hoop dat dat goed gaat! Ik zag dat ik mijn huisnummer verkeerd had ingevoerd! Nu zal de bezorger denk ik tevergeefs zoeken naar Berkenlaan 2828 in Malden en ik kan het niet meer aanpassen! Fingers crossed dat dat goed gaat!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hebben jullie mijn interview met mijn knuffel Nate al gelezen? Moeten jullie echt doen joh, het is een leuk interview!

Eén gedachte over “Mijn laptop is kaduuk, wat nu?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: