Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Interview met Donnie Smits

Beste lezers,

Het is vandaag Bevrijdingsdag en dat betekent dat we vieren dat Nederland is bevrijd door de geallieerden. Daarom, vandaag, een exclsief interview met mijn pluche Donnie Smits, die op een geallieerde soldaat van Amerika uit WO2 lijkt.

Vraag 1: Wie ben je en wat doe je?

Donnie: “Ik ben Donnie Smits, ik ben 21 jaar oud en woon in Wijchen. Voor mijn werk ben ik freelance schrijver en ben ik comedian.”

Vraag 2: Hoe ben je in Wijchen terecht gekomen?

Donnie: “Mijn vader wou zijn nieuwe teleporter testen, mijn vader is een soort amateur-uitvinder. En ik was het proefkonijn. Dus, ik stapte die teleporter in en toen werd het zwart voor mijn ogen, en toen ik wakker werd, lag ik in een afvalcontainer, achter een onbekende winkel, een “Albert Heijn”. Het bleek later dat ik daar 3 dagen heb gelegen, toen ben ik even een rondje gaan lopen en kwam ik een meisje tegen, Audrey, en zij vertelde me dat ik in Wijchen was beland.”

Vraag 3: Waar kom je dan eigenlijk vandaan?

Donnie: “Ik kom eigenlijk uit Center City in de VS, daar woon ik met mijn vader Lingus Nefario in een appartement. Of, nou, ja, woonde ik!”

Vraag 4: Vertel me eens wat over je familie!

Donnie: “Ik heb dus een vader, Lingus, die uitvinder is, en een moeder, Michelle Smits, verder heb ik nog een broertje, Lucas, en een zusje, Nefaria.”

De familie van Donnie!

Vraag 5: Waarom heb je dan de achternaam van je moeder?

Donnie: “Omdat ik me af en toe schaam voor mijn vader! Daarom!”

Vraag 6: Heb je hobby’s?

“Ja, ik game graag, ook kook ik graag en ga ik graag de stad in, bij mijn ouders op bezoek, ze wonen nu in een appartementje aan Plein 1944 in Nijmegen!”

Vraag 7: Over Nijmegen gesproken, schaam je je niet een beetje voor het vergissingsbombardement op 22 februari 1944?

Donnie: ” *sarcastisch* Ha, ha, ha, jij bent zeker de leukste thuis? Toen was ik nog niet eens geboren! Ik ben geboren in 2000 te Center City, op 4 juli, dat wel! Dat ik eruitzie als een Amerikaanse soldaat uit WO2 maakt het niet dat ik het ook ben! “

Vraag 8: Waarom draag je dan zulke kledij?

Donnie: ” Geen idee, dit zit gewoon lekker!”

Vraag 9: Heb je een vriendin?

Donnie: ” Ja, Audrey, dat meisje dat ik bij de Albert Heijn heb ontmoet, natuurlijk!”

Vraag 10: Wat doe je voor je geld?

Donnie: “Zoals ik al zei, ben ik freelance schrijver en cabaretier. Ik schrijf vooral stukjes voor het tijdschrift Yes Way in Rotterdam, en het zit daar pas sinds 2016, het is opgericht door een Amerikaanse immigrant, Cyril Hearsay, geen idee wat ie doet in Nederland. Al heeft ie wel om een of andere reden de pik op me! Maar ik kan het ook goed met hem vinden!”

Vraag 11: Wat is je favoriete muzieksoort?

Donnie: ” Ik hou eigenlijk van best veel soorten muziek, maar waar ik echt dol op ben is Nederlandstalige muziek. En dan vooral Aukje Fijn. Ik heb zelfs een nummer van haar als ringtone.”

Vraag 12: Wat vind je van Wereldbol?

Donnie: ” Meh, gaat wel, ik vind “Als ik jou zie” van dezelfde artiest beter, maar om een of andere reden is het zoontje van mijn baas er helemaal weg van!”

Vraag 13: Wat is je absolute droomhuis?

Donnie: ” Een villa in Mediterrane stijl gebouwd, het liefst met alles erop en eraan! Maar een loft lijkt me ook cool!”

Vraag 14: Heb je huisdieren?

Donnie: ” We hebben thuis een Vaporeon genaamd Tigris, en ik heb een Fennekin! Die Vaporeon is al heel oud!”

Vraag 15: Heb je nog andere vrienden behalve Audrey?

Donnie: “Jazeker, ik heb een vriend genaamd Nate, en dan ben ik ook nog vrienden met mijn buurmeisje, maar die kan af en toe best zeuren!”

Vraag 16: Je zei dat je games speelt, welke zo al?

Donnie: Ummmmmmmmm. effe nadenken…… Voornamelijk de Sims, oh, ja, en Tropico 6 is ook leuk!

Vraag 17: Wat is belangrijker, Geld of liefde/vriendschap?

Donnie: ” Ik vind vriendschap veel belangrijker dan geld, zonder vrienden kom je nergens, alhoewel ik gen nee zeg tegen veel geld.”

Vraag 18: Wanneer bedacht je dat je cabaretier wilde worden?

Donnie: “Dat was toen Nefaria tegen me zei dat ik best goed grappen kon maken en dat ik daar iets mee zou moeten doen! Toen nam ze me mee naar Hilversum en toen kreeg ik een rol in een programma! En nu heb ik mijn eigen programma!”

Vraag 19: Waar ben je het allerbangst voor?

Donnie: “Dat Nederland een super verAmerikaniseerde dictatuur wordt waarin Wijchenaren niet meer welkom zijn. ik hoor mijn baas steeds over die ideeën praten en dan word ik al bang!”

Vraag 20: Wat is je lievelingseten?

Donnie: ” Chili con carne, jammie!”

Vraag 21: En je lievelingskleur?

Donnie: Blauw *korte pauze* en geel! En nee, dat was al voor het conflict in de Oekraïne! Jij dacht zeker dat het daardoor kwam? Nee, dat is niet zo!

Vraag 22: Wat vind je van mijn nieuwe laptop?

Donnie: ” Heb je een nieuwe, ik wist niet dat je laptop naar de Fillippijnen…….. Filistijnen bedoel ik. Ik wist niet dat je laptop naar de Filistijnen was!

Bedankt voor dit interview!

Donnie: ” Ja, jij ook bedankt, en als je ooit eens een keer weer in Wijchen bent, kom dan eens even hi zeggen!”

En…… wat vonden jullie van het interview? Moet ik zoiets vaker doen, interviews met knuffels? Laat het me weten in de reacties! En oh, ja, laat het me ook weten welke knuffel ik als volgende moet interviewen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Jullie lazen het misschien al in het interview, maar ja, ik heb echt een nieuwe laptop! Hij is best blits en het duurde maar 1,5 uur om m gereed te maken voor gebruik! Best snel he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: