Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vannacht een te gekke droom gehad!

Beste lezers,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik heb vannacht lekker gedroomd! Wat ik heb gedroomd? Nou, ik was met twee karakters van Pokémon, namelijk Lillie en Gladion, de kinderen van Lusamine, in Rotterdam! Daar was ik aan het chillen met Gladion en Lillie en Lillie was wat parkour aan het doen. Ook was ik met Lillie aan het flirten (in mijn droom waren ze even oud, misschien wat ouder, als mij!)

Ook ging ik naar hun huis, ze woonden in een penthouse in de stad! Het was een best modern penthouse! Daar woonden ze met hun ouders Lusamine en Mohn, en hun tante Lumina (zie foto hieronder!)! Het penthouse was best modern (lees: futuristisch) ingericht en ik was volgens mij ook erg onder de indruk! Ze hadden zelfs een machine die eten maakte uit lucht!

De familie van Gladion en Lillie! Gladion staat helemaal links. Daarnaast staat zijn moeder Lusamine, in het midden staat Mohn, daarnaast hebben we Lumina en als laatste (het meest rechts) staat Lillie!

Nu wil ik deze familie dus vanmiddag gaan maken in de Sims, maar ik heb nog geen achternaam! Wat moet hun achternaam worden? Laat het me weten in de reacties! (het moet een van …….-achternaam zijn, zoals van Boxtel, van Wijchen of van Malden.) en er missen nog mensen, oh ja, ik en mijn tweelingzus Yuka, die bij hun wonen! En ik wil dat mijn moeder knuffels van Lillie en Gladion maakt! (Ik hoop dat ze dit blog leest!)

Ook heb ik nog geen idee hoe het huis eruitziet anders dan dat het een futuristisch penthouse moet worden! Ik kijk vanmiddag wel even op de Galerij van Sims 4!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop en die bevalt best goed! Hij bevalt me beter dan de oude, moet ik zeggen!

Eén gedachte over “Ik heb vannacht een te gekke droom gehad!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: