Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga misschien een nieuwe studie doen!

Beste lezers,

Zoals jullie misschien wel weten is mijn cursus Creatief Schrijven abrupt gestopt (en ik was bijna klaar!) en bij TriUnity weten ze ook niet of we m wel gaan verlengen of niet!

Ik wil bijvoorbeeld erg graag Portugees leren, of Frans! Ik zat eerst ook aan Russisch te denken maar gezien de huidige situatie lijkt me dat niet zo handig!🤐 Ook een cursus fotobewerking met Photoshop lijkt me wel wat, al doe ik het dan wel met een ander programma dan Photoshop, want Photoshop is duur! Ze hebben trouwens geen cursus Oekraïens, dat vond ik best wel jammer, ook weer vanwege de huidige situatie!

Maar dat is het uiteindelijk niet geworden! Het is geworden:…………. EEN CURSUS PROGRAMMEREN/WEBDESIGN! Mijn moeder heeft me geadviseerd ernaar te kijken met een collega en dat ga ik morgen doen, want die collega is er vanmiddag niet!😂

In ander nieuws: Ik heb vandaag een heel leuke pluche gezien op een webshop, terwijl ik dus naar cursussen aan het kijken was! Ik heb ook al een beetje een backstory bedacht over die pluche, en een naam, Akira Hall, zoon van Blake Hall !

Ik ga ze vanmiddag maken op Sims en dan zet ik ze op de Galerij voor iedereen om te bewonderen, ze gaan wonen in een huis gebaseerd op een beroemd gebouw! Namelijk het Witte Huis in Washington, D.C., maar Akira heeft zijn eigen loft met zijn vriendin Hillary!

Zo’n huis dus! Mooi, opterkje, of niet? Wat vind je van het idee, laat het me weten in de reacties!

Wat vind je van het idee en mijn nieuwe knuffel?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb echt heel veel zin om te Simsen en mijn ideeën uit te voeren, ook van het Witte Huis nabouwen en zo! Ik kan niet wachten tot het 3 PM is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: