Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vannacht gedroomd over Kane

Beste lezers,

Ik heb vannacht iets heel vreemds gedroomd. Namelijk dat ik een serie/programma/weetikveel zat te kijken waarbij mijn knuffel Kane op Neverland aankomt met een groepje kolonisten, en besluit het eiland te koloniseren en er een stad uit de grond stampt genaamd Kane-stad! (Vernoemd naar hemzelf.) Die een beetje lijkt op een mengeling tussen Amsterdam, NYC en Los Angeles. Ook had Kane een stuntelige assistent bij zich genaamd Donnie Smits. Kane was in die droom een rijke investeerder/avonturier!

Ook werd er in die droom vermeld dat Kane uit Californië komt, ik vraag me af hoe ik dat heb verzonnen, want Kane komt natuurlijk uit Amsterdam. Het kan zijn dat Kane in California is geboren en later naar Amsterdam is verhuist.

Ook had ik in die droom het huis van Kane bedacht als een moderne villa met van alles erop en eraan (nogal wiedes, want hij was de leider van de kolonisten).

Hier kun je alvast een schts zien die ik heb gemaakt van de villa!

Dit is het huis waarin de kolonisten gaan wonen op Sims! Het zijn er 7 in totaal, ja ik heb al Kane, Donnie en Kane’s vriendinnetje Kim en Nate West, nu nog de rest bedenken! En dan kan ik weer beginnen aan een nieuw boek over Kane’s avonturen met zijn vriendengroep op het eiland! Misschien schrijf ik er nog wel een lied over (maar welk nummer zal ik dan parodiëren? Laat het weten in de reacties!)

Maar eerst de personages op de Sims maken! Wat vinden jullie? Is dit een boek waardig? Laat het me weten in de reacties!

Zo kunnen dromen me een hoop inspiratie opleveren,

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik moest gisteren aan een vriendin denken die nu in Amsterdam woont (die ik dus al een hele lange tijd niet gezien heb) en die het met mij altijd had over onder andere afval en reclames, zo was onderstaande reclame bijvoorbeeld een van onze inside jokes!

Ik hoop dat die vriendin dit blogje en vooral de P.S. leest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: