Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet de Kolonisten van Neverland!

Beste lezers,

Gisteren heb ik al geblogd over die droom die ik had over Kane en gisterenmiddag heb ik het in De Sims gemaakt. En heb er gisterenavond mee gespeeld. Nu zou ik het clubje van Kane graag aan jullie voorstellen.

Dit is Kane Darling, oftewel de leider van het groepje kolonisten. Hij is een avontuurlijke excentrieke miljardair die graag avonturen beleeft met zijn beste vriend Donnie Smits. Hij is heel trots op wat hij allemaal bereikt heeft en laat dat ook graag aan de wereld zien. Hij is ook dol op het spelen van computerspelletjes. Hij was vroeger een nerd, maar is nu best stoer.

Dit is Donnie Smits. Hij is het hulpje van Kane en zijn beste vriend. Ook al behandelt Kane hem soms als een slaafje, wat Donnie niet leuk vindt! Toch zijn hij en Kane nog steeds heel goede vrienden. Hij is cabaretier en schrijver en schrijft, naast dat hij voor Kane werkt, voor het blad Yes Way, dat is het blad van Cyril Hearsay. Donnie is een vrolijke gozer die je er graag bij wilt hebben, daarom is hij ook cabaretier.

Cora van de Kerkhof is een geek girl, dat betekent dat ze van gaming, computers en andere dingen met tech houdt. Ze heeft ook een Eevee van wie ze meer houdt dan alles in de wereld (behalve misschien Akira). Cora heeft een oogje op mede-kolonist Akira Hall, maar wil daar niet voor uitkomen. Haar hobby’s bestaan uit gamen, programmeren, fanfics schrijven en anime (vooral Hetalia) kijken. Ze droomt er stiekem van geheim agent te worden, net zoals Akira dat nu is, zodat ze samen kunnen werken.

Maurits de Vries is de beste vriend van Donnie en ze doen dan ook alles samen, Maurits is een gamer en droomt ervan ooit e-sports gamer te worden. Maar hij is nu rechercheur bij de politie van Center City. Verder is Maurits ook fan van Aukje van Hees, een zangeres die hij vroeger als kind persoonlijk heeft gekend (net als Donnie, die haar nu kent) wiens nummers de meeste mensen als “meuk” betitelen. Maar die hij en Donnie wel kunnen waarderen (en die door Lucas Hearsay gebruikt worden om mensen te trollen.) Maurits speelt allerlei soorten games, maar vooral games zoals GTA en Just Cause.

Dit is Kim van Zaayen. Ze is de vriendin van Kane en ze is bij Kane omdat ze echt van hem houdt (en niet om zijn portemonnee zoals sommigen denken). Kim is het beste zo te beschrijven: ” Kim is een meisje die iemand kan verleiden en dan heel lief tegen die persoon gaan doen maar eigenlijk is ze hartstikke gek in haar hoofd. Hierdoor heeft ze geen controle over haar zelf. Ook is Kim een heel erg zelfverzekerd persoon omdat ze heel erg goed weet wat ze wil. Ook is het een gemeen meisje. Dat komt omdat als iemand niet doet wat ze wil of wat niet in haar plan ligt dan pakt ze die terug op een geheel verkeerde manier. Dit is zo’n beetje wel het karakter van Kim.” Maar over tijd is ze wel bijgedraaid en nu is ze heel erg into gaming en zo, en dat doet ze dan ook graag. Ze werkt bij het advocatenkantoor van haar vader, net als heer beste vriendin Swan Brown.

Dit is Nate West. Nate was vroeger communistisch, net als zijn vriendinnetje/verloofde, maar toen die vriendin na de Russische inval in de Oekraïne steeds radicaler werd (met ideeën zoals het westen van Nederland ” teruggeven aan de Noordzee” en dan Wijchen als hoofdstad en haar als leider, met goedkeuring van Poetin natuurlijk!) en voor Rusland koos heeft hij met die vriendin (en met het communisme) gebroken en is hij juist heel westers geworden en heeft hij zijn jongensdroom om geheim agent te worden in vervulling laten komen. Nu speelt hij graag videogames en gaat hij graag op avontuur! Meer over Nate kun je lezen in dit interview.

En last but not least hebben we: Akira Hall. Akira is naar Nederland verhuisd vanuit de regio Almia in de Republiek Sinnoh in de Gotmailiaanse Federatie. Maar dat gebeurde toen hij heel jong was\, dus uit de tijd dat hij in de Federatie woonde kan hij zich niets herinneren. Zijn vader is de directeur van Altru Inc., een energiebedrijf in de Likybincity-wereld. Akira heeft zijn moeder nooit gekend, wel heeft hij een zus en twee vaders (Ja, jullie lezen het goed, Akira’s vader is gay) en zijn stiefvader is een modeontwerper. Akira zelf is trouwens geheim agent. Hij weet niet dat Cora een oogje op hem heeft, al heeft hij wel stille hints gehad van Cora. Akira was tijdens de middelbare school (hij zat op dezelfde school als Donnie) de populairste van zijn klas.

EN DAN HEBBEN WE NOG……. DE KOEIENBOOM (of -plant) Maar daar valt niet zoveel over te vertellen!

Zo, wat vinden jullie van de Kolonisten van Neverland? Welke vinden jullie het leukst? Zou ik een boek (of boekenserie) moeten schrijven over hun avonturen? En wat vinden jullie van de koeienboom of -plant? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De naam voor deze groep Sims is ontleent aan het spel “De Kolonisten van Catan” (of Catan, zoals het nu heet, hoewel ik het altijd “Kolonisten van Catan” blijf noemen) een van mijn favoriete bordspelletjes! Weten jullie ook weer waar de naam voor dit huishouden vandaan komt! Oh, ja, hun en hun huis staat ook op de Galerij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: