Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Interview met Lucas Hearsay

Beste lezers,

Gisteren heb ik de Hearsay-familie uit de Sims opnieuw gemaakt. Ze staan ook op de Galerij! En nu vraag je je af; wie horen dan allemaal bij die familie, nou, Cyril, zijn vrouw, Lucas, en de 3 broers en de zus van Lucas, Speciaal voor jullie heb ik een interview gedaan met Lucas Hearsay!

Lucas Hearsay!
 1. Wie ben je en wat doe je?

Lucas: “ Ik ben Lucas Hearsay, formerly known as Luc Hopman. Ik ben 22 jaar oud en woon in Center City met mijn familie, ook ben ik schrijver. Op mijn 16e kwam ik erachter dat ik de zoon van Cyril Hearsay was.”

 1. Hoe ben je daarachter gekomen?

Lucas:” Een meisje genaamd Swan zei dat ik “ de verloren zoon” was van Cyril Hearsay, eerst geloofde ik het niet, maar toen werd ik samen met mijn beste vriend naar Rotterdam gebracht waar Cyril ons vertelde dat we zijn kinderen zijn!”

 1. En Swan was/is……

Lucas: “De enige dochter van Cyril, blijkbaar.”

 1. Hoe was je basisschooltijd?

Lucas: “ Geweldig, vooral groep 6, 7 en 8. Ik  zat toen bij een heel leuk meisje in de klas, Lilli, en ze was awesome, en er was nog een meisje dat Lisa heette en die graag verhalen schreef.”

 1. En je middelbareschooltijd?

Lucas: “ Ook wel leuk, nou ja, de eerste 3 jaar dan, daarna ging het bergafwaarts, maar toen werden ik en mijn beste vriend naar Rotterdam meegenomen door Swan vlak na de buitenlandse reis naar Duitsland. Pffff. opluchting, toen kreeg ik van Cyril dus een “ fatsoenlijke opleiding” om later een schrijver te worden! Mijn droom komt uit! Maar toch klopte er iets niet……..

 1. Wat klopte er dan niet?

Lucas: “Volgens mij heeft Cyril hjelemaal niet het plan om mij schrijver te laten worden, maar wil hij dat ik leider van Nederland wordt, wanneer hij het heeft overgenomen! En dan wil hij dat we Nederland gaan regerewn zoals een soort Amerikaans Noord-Korea!”

 1. En wat betekent dat?

“ Nou, Cyril wil dat de Nederlandse cultuur helemaal verdwijnt en wij dus de Amerikaanse cultuur opgedrongen krijgen! Dat betekent dat we dus het Brits-Amerikaanse (Imperial) meetsysteem gaan hanteren, Sinterklaas wordt vervangen door Thanksgiving en Black Friday (leg dat maar eens uit aan al die kinderen), we Wereldbol als volkslied krijgen en nog meer van dat soort gekke ideeën.”

 1. Heb je hobby’s?

Lucas: “Sims spelen, verhalen schrijven, naar de stad gaan, eigenlijk heb ik best wel veel hobby’s.”

 1. Wie is je beste vriend?

Lucas: “Mijn vosje Freekje, en Joshua, en Karin Davis en…….. eigenlijk ben ik best wel populair in Center City.”

 1. En waarom Joshua?

Lucas: “Omdat ik  en Joshua al heel lang beste vrienden zijn. We hebben al heel veel avonturen meegemaakt!”

 1. Vertel eens wat over je familie!

Lucas: “Nou, zoals jullie weten, ben ik de zoon van Cyril Hearsay en Katherine Hearsay, ook heb ik 3 broers. Ismael, Sorrel en Piers, en een zus, Swan. Die ook gelijk de oudste van ons 5 is en die ons samengebracht heeft. Ook heb ik een vosje, Freekje!

12. Wat is je absolute droom?

Lucas: “Een mediafranchise maken van mijn verhalen, met boeken, een tv serie en/of films en misschien een paar games!”

13. Wat is je favoriete muziek?

Lucas: “Ik hou van veel soorten muziek, maar vooral van Nederlandstalige muziek, en dan vooral Aukje Fijn. Daarom wil mijn vader ook Wereldbol het Wilhelmus laten vervangen als hij Nederland overgenomen heeft! Alles voor zijn zoon Lucas!”

14. Wat vind je zelf nou eigenlijk van de Nederlandse cultuur?

Lucas: “Ik heb er niks mee, maar ook niks tegen, maar met dat Zwartepietengezever (wat nergens over gaat IMO!) mag het wel afgelopen zijn! Die kinderen maakt het toch niks uit welke kleur de helper van de Sint heeft, als ze maar cadeautjes krijgen! Kinderen zijn heel materalistisch!😉

15. Als je moest kiezen: Joshua of de Didididam-machine.

Lucas: “Joshua, duh, hij is mijn beste vriend, wist je dat niet?”

16. Wat is je lievelingseten?

Lucas: “Een bord carpaccio en een glas ijsthee zeg ik geen nee tegen, maar er zijn zoveel dingen die ik nog wel eens zou willen eten. Zoals insecten!”

17. Wat vind je van je nieuwe familie in Center City, oftewel: Hoe is het om een Hearsay te zijn?

Lucas: “Best wel leuk, met de anderen kan ik dikke pret maken! Maar Cyril drilt ons soms toch wel, alsof we soldaten zijn, maar dat doet hij eigenlijk alleen als hij boos is. Over het algemeen is hij best lief.”

18. Heeft je vader ook huisdieren? Of is Freekje de enige bij jullie in huis?

Lucas: “Cyril heeft ook een Ninetales, en dan hebben we nog een kat. Vroeger hadden we een mopshond, maar die is niet meer met ons! Nu hebben we Freekje, en die is echt schattig!

19. Beschrijf je droomhuis.

Lucas: “Het huis waar ik nu woon is wel perfect genoeg, al zou die wietkelder er wel uitmogen!”

20. Heb je een vriendin? Of ben je single?

Lucas: “Ik ben nu met de secretaresse van mijn vader, Blaire Williams. Vroeger op de middelbare school had ik een relatie met een meisje, maar ze was vrijwel totaal tegenovergesteld aan mij en paste totaal niet bij mij!”

Bedankt voor dit interview!

Lucas: “Jij ook bedankt voor het interview!”

Zo, ik hoop dat Jullie Lucas Hearsay nu wat beter kennen! Ik vond het erg leuk om dit interview te schrijven en om dit met jullie te delen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb gisteren zelf patatje oorlog gemaakt en het was erg lekker, zo niet het lekkerste patatje oorlog wat ik ooit heb gegeten. Maar je weet wat ze zeggen he? Zelfgemaakt is altijd lekkerder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: