Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vanmiddag naar de stad geweest! (Met mijn ouders!)

Beste lezers,

Gisteren heb ik geblogd dat ik niet naar de stad kon ook al was het zulk lekker weer! Nou, vandaag kwamen mijn ouders op het idee om of naar de stad te gaan of naar het zweefvliegveld hier in Malden! Mijn voorkeur ging natuurlijk uit naar het eerste en dat werd het dus ook! (Ik heb geen kop of munt gedaan om te beslissen hoor!)

En hoe zag mijn middag in de stad eruit? Nou, eerst gingen we nog even naar de Kruidvat want mijn moeder had nog anti-alllergiespul nodig en we moesten wat te drinken hebben want dat waren we vergeten en we wilden gaan picknicken! Toen stond ik dus te twijfelen tussen Sprite of Ice Tea Green (Toen heb ik wel kop of munt gedaan en ben toen uiteindelijk voor de Sprite gegaan omdat mijn telefoon “munt ” zei en munt was Sprite!) Maar verder hebben we niet geshopt of zo (alhoewel vooral mijn moeder voortdurend liep te zeggen dat we wat eerder naar de stad hadden moeten gaan, want dan kon ze lekker nog even gaan shoppen, want alle winkels waren vandaan gewoon open, op de Nedgame na dan.)

Dus nadat we bij de Kruidvat waren geweest, moesten we beslissen waar we gingen eten. De keus is uiteindelijk gevallen op Kentucky Fried Chicken, waar ik en papa even een Bucket met vögele erin (dode uiteraard! Die je kon eten!) en friet had besteld. Toen heb ik even bij mama zitten wachten tot de bestelling klaar was en toen zijn we naar het Valkhofpark gelopen waar we het opgegeten hebben! De bestelling duurde niet lang, hoewel er best een flinke rij stond bij de KFC, hadden we zo’n simpele bestelling dat sommige mensen die voor mijn vader in de rij stonden, nog steeds in de rij stonden toen de bestelling van mijn vader klaar was!

Daarna zijn we doorgelopen naar de Heldro in Nijmegen, waar ik een lekker ijsje kreeg met Chocoladesaus en stukjes chocola, maar ja, Heldro is lekker, maar niet zo lekker als mijn #1 ijssalon: Clevers in Plasmolen!

Daarna zijn we teruggegaan naar huis, dus hoewel ik geen nieuwe knuffel heb, heb ik wel een leukew middag in de stad gehad! (Hoewel ik geen foto met mijn knuffels bij een bushokje/reclamebord heb kunnen maken! 😢)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Terwijl we in de stad waren liep mijn vader voortdurend te hinten naar het cadeautje wat mijn moeder gaat krijgen voor haar 50e verjaardag, het kwartje viel bij mij pas toen we een BMW tegen kwamen en mijn vader zei dat ie mooi was, maar er zat wel een dak op! 3X raden wat mijn moeder krijgt voor haar 50e verjaardag! 🤔 En dan sta ik daar met mijn fossiel pluche van Animal Crossing!

Maar dan wel een Cabrio! 😉
En dit krijgt ze van mij omdat ze 50 wordt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: